Bijuterii

6 pietre prețioase pe care orice femeie stilată trebuie să le poarte

By
on
26 octombrie 2019

Dacă pentru multă vreme doar diamantul, smaraldul, safirul și rubinul au fost considerate pietre prețioase, azi distincția nu mai este atât de severă. Dimpotrivă: majoritatea pietrelor sunt catalogate ca fiind prețioase, deoarece e din ce în ce mai dificil să fie descoperite, iar multe dintre ele sunt extrem de rare.

Mai mult, selecția de pietre prețioase versus pietre semipreţioase nu a fost niciodată validată de criterii științifice, un motiv în plus să renunțăm la ea. Azi, unele pietre „aparent” semipreţioase sunt chiar mai costisitoare decât cele considerate în mod tradițional prețioase, așa cum este cazul perlelor, iar altele sunt mai rare, cum se întâmplă cu granatul demantoid.

De aceea, vom prefera să oferim pietrelor prețioase ce e e al pietrelor prețioase și să le gratulăm pe majoritatea cu titulatura supremă, așa cum procedează mulți bijutieri azi. Iar acum vă tentăm cu cele mai stilate dintre ele, pietrele prețioase care vor decora numai aparițiile superbe ale femeilor rafinate și sofisticate. Descoperiți-le în rândurile de mai jos!

 

Diamantul

E fără urmă de îndoială cea mai celebră piatră prețioasă și va rămâne astfel! Plinius cel Bătrân complimenta diamantele ca fiind cele mai valoroase lucruri din lume, o apreciere pe care orice posesoare de diamant o va înțelege la perfecție. Suntem siguri că știți că fiecare diamant este unic, dar ați aflat că această piatră prețioasă e singura alcătuită dintr-un unic element, carbonul? Azi, diamantul este piatra tradițională folosită pentru o bijuterie de logodnă, simbolizând trăinicia dragostei, fidelitatea și intensitatea sentimentelor. Dar un diamant este și o achiziție splendidă pe care o puteți face pentru dvs.

Vă recomandăm un inel de cocktail superb, statement, care se va potrivi de minune outfiturilor dvs stilate. Din aur alb de 18 karate și ornat cu tanzanite și cu diamante naturale, această piesă este esența rafinamentului. Purtați-l ca pe o poveste în sine, pentru că este exact ceea ce este!

Inel din aur alb cu tanzanite și diamante naturale – AI374

 

Smaraldul

Tendințele actuale, mai ales în rândul femeilor tinere, promulgă purtarea bijuteriilor cu pietre colorate. Efervescente și strălucitoare, smaraldele subliniază prospețimea, renașterea, vibrația primăverii surprinsă într-o piatră prețioasă, dar și dragostea și fertilitatea.

O bijuterie superbă, brățara din argint placat cu aur alb de 14 karate, frumos ornamentată cu pietre de smarald fațetate și cu zirconia, este o bijuterie ce va fi adorată de femeile stilate.  Vă va împodobi cu mândrie încheietura și va contura un look rafinat, care se potrivește și unei ținute minimaliste în căutare de un strop de scânteiere, dar și unui outfit elegant.

Brățară din argint cu smarald – CB2368

 

Perla

Legenda descrie atât de frumos perla, încât să veți simți tentată să o adăugați în ținutele dvs stilate numai pe baza sa. Astfel, perla este o lacrimă de scoică amestecată cu pulbere de fluture și adusă la viață de foarte multă iubire. Formate în mod natural prin pătrunderea întâmplătoare a unui corp străin în mantaua scoicii, perlele au o aură de rafinament mistic și de sensibilitate care farmecă de la prima vedere. Au fost favoritele nemuritoarei Coco Chanel, un motiv în plus să fie considerate cele mai stilate pietre prețioase.

Vă recomandăm broșa din argint cu perle de cultură placată cu aur alb de 14 karate, ornamentată cu perlă de cultură și cu zirconia. Frumusețea piesei în formă de floare va captiva privirile și va orna superb atât un sacou boyfriend, dar și o rochie moale și somptuoasă din catifea.

Broșă din argint cu perlă de cultură – DP331

 

Onixul

Dacă pietrele prețioase colorate sunt cutezătoare și seducătoare, negrul onixului este expresia perfectă a stilului. Asociat cu zeița frumuseții și a iubirii, despre onix se spune că întinerește trupul, vindecă spiritul și își umple purtătorul de energie regeneratoare.

Profitați de virtuțile sale într-o pereche superbă de cercei din argint cu onix. Superb ornamentați, cu un design remarcabil, cerceii sunt piesa definitorie de care orice outfit elegant are nevoie. Motivul florii este ideal atât pentru toamnă, dar și pentru celelalte anotimpuri. Asociați cu itemuri împrumutate din garderoba masculină sau cu un stil classy pentru ținute extrem de versatile.

Cercei din argint cu onix – DC694

 

Ametistul

Una dintre pietrele prețioase cele mai încărcate de semnificații este ametistul. Sugerează claritatea spirituală și înțelepciunea, semnifică umilința și modestia perfect asumate, renunțarea la orgoliu și supunerea față de o anumită autoritate, fără a renunța însă nicio clipă la valorile personale. Despre ametist se spune că vă va apropria de latura dvs spirituală, iar în contextul agitat al societății în care trăim azi, noi am recomanda o bijuterie cu ametist fiecăruia.

Cu vibrațiile sale mov ce duc cu gândul la regalitate, ametistul va fermeca. O femeie stilată va străluci ca niciodată în compania superbului Colier din argint placat cu aur roz de 14 karate și fabulos ornamentat cu pietre de ametist fațetate. Lungimea colierului este egală cu 52 de cm, perfectă pentru a se remarca drept bijuteria la care apelezi mereu în ocaziile speciale.

Colier din argint cu ametist – CS2093

 

Opalul

Dacă vă spunem că în limba sanscrită numele de „opal” înseamnă bijuterie, veți înțelege de ce considerăm că această piatră este perfectă pentru femeile ce debordează de stil. Opalul de foarte bună calitate a fost considerat din cele mai vechi timpuri o piatră prețioasă, un motiv în plus să îl omagiați în aparițiile dvs. Sugerează fidelitatea și loialitatea, implică iubirea, pasiunea și dăruirea și este folosit pentru a vindeca sufletele rănite.

Vă recomandăm un set din argint cu opal care va face ca look-urile dvs să fie impecabile din cap până în picioare. Setul este realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, ornamentat cu pietre de opal finisate caboșon și cu superba zirconia. Aveți la dispoziție un pandantiv cu lănțișor și cercei care vă vor reflecta stilul și eleganța. Acum sunteți gata să străluciți.

 

Set din argint cu opal – DS35

Cele mai noi voci din industria bijuteriei insistă că, dată fiind raritatea lor, majoritatea pietrelor de valoare sunt prețioase. Reverberând de energie și reflectând sentimente pozitive, protejând și stimulând, pietrele prețioase de mai sus au o aură de stil care le face perfecte pentru femeile ce arată mereu ca scoase din cutie.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro