Evenimente

Aniversăm balanțele cu… Accent!

on
30 septembrie 2020

Balanța înseamnă echilibru, iar în mitologia greacă este reprezentată de zeița Themis, promotoare a dreptății divine, a legii și ordinii. Nu este de mirare că sărbătorim Balanțele în acest anotimp în care natura revine la culori terne, liniștitoare și se pregătește tacit pentru tumultul iernii care ne așteaptă!
Nativii acestei zodii sunt pașnici, intelectuali, sociabili și cu un simț estetic dezvoltat, așa că le-am pregătit cele mai frumoase bijuterii ale toamnei, sortate în funcție de pietrele ce le guvernează energia.

Rubinul este regele tuturor pietrelor prețioase și însoțește Balanțele în senzualitatea lor nativă, sporindu-le calitățile din acest spectru:

Acvamarinul: în litoterapie, acest mineral este folosit pentru proprietățile sale energetice calmante, ajută la comunicarea mai ușoară și favorizează ascultarea activă. Sporește dorința pentru dreptate, se va potrivi așadar persoanelor cu profesii de judecător, avocat sau celor în căutarea dezvoltării personale:

Opalul Roz peruvian este o piatră a dragostei și blândeții. Ea aduce energie de iubire blândă și bunătate atât relațiilor romantice, cât și relațiilor de altă natură. Ca și alte pietre de opal, sporește și inspirația, imaginația și creativitata. Poate ajuta la eliberarea inhibițiilor și la construirea unor vise frumoase. De asemenea, facilitează procesul de schimbare al purtătorului, atunci când intențiile acestuia se aliniază cu scopurile sale în viață. Opalul Alb echilibrează Yin-ul și Yang-ul, favorizează acceptarea de sine și asumarea propriei persoane atunci când există conflicte interioare și atenuează stresul și grijile. Cele două opale împreună le vor aduce nativilor Balanță o sumedenie de beneficii:

La mulți ani tuturor Balanțelor! Pe luna viitoare, cu și mai multe bijuterii de sărbătoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro