Bijuterii

Bijuteria handmade – accesoriul unic cu viață veșnică

on
1 aprilie 2021

Credem cu tărie că toate bijuteriile au un loc special în viaţa noastră şi că emană energii pozitive care ne însoțesc precum o aură. În cazul bijuteriilor lucrate manual, toate aceste energii sunt intensificate, iar accesoriile devin cu adevărat eterne. Modelele sunt pline de personalitate, lucrate în cel mai mic detaliu, astfel că o bijuterie handmade este un accesoriu unic în vieţile noastre.

Acestea sunt și motivele pentru care atât de multe femei se îndrăgostesc de bijuteriile handmade. Nu le încântă numai unicitatea lor, ci și procesul din spatele unei astfel de bijuterii. Accesoriile handmade sunt create cu dragoste, îndemânare și atenție la detalii. Ele onorează acest proces prin energia naturală pe care o emană.

O bijuterie realizată manual, este la fel de prețioasă ca o bijuterie cu pietre prețioase! Ea reprezintă parte din povestea ta de viață și poate fi lăsată moștenire generațiilor viitoare.

La Accent prețuim bijuteriile handmade și farmecul lor inconfundabil! De aceea creăm piese unice, pline de creativitate. Descoperă mai jos câteva modele pe care ți le recomandăm cu căldură!

Brățări

Dacă iubești frumusețea naturii și a primăverii, în special, atunci vei adora brățara din argint cu libelule. Deși este o brățară masivă, detaliile delicate îi oferă o eleganță aparte. Ea este lucrată manual, în serie limitată și este ornamentată cu pietre de smarald fațetate. E acel tip de accesoriu de care, pur și simplu, nu te vei putea despărți.

Brățară din argint cu libelule – DB1382

Firile aventuroase, care adoră să călătorească și să exploreze, se vor îndrăgosti de brățara din argint cu ametist, granat, perlă și turmalină roz. Este un accesoriu inedit, care se va potrivi de minune femeilor moderne, romantice sau artistice. Un spectacol plin de fantezie, care va da viață și celor mai simple asocieri vestimentare.

Brățară din argint cu ametist, granat, perlă și turmalină roz – DB1507

 

Pentru acele dintre voi care iubesc culorile vibrante și influențele boho-chic, brățara din argint cu charoite, ametist și cuarț verde este accesoriul suprem. Realizată manual din argint, este un triumf al creativității și al imaginației, care nu se va demoda niciodată.

Brățară din argint cu charoite, ametist și cuarț verde – DB1502

 

Pandantive

Ametistul este una dintre pietrele prețioase cele mai profund încărcate de energii, emanând dragoste și întărind relația cu divinitatea. Pandantivul din argint cu calcedonia și ametist îți va deveni o călăuză spirituală de care nu vei mai dori să te desparți. Iar faptul că e realizat manual suntem siguri că te va cuceri!

Pandantiv din argint cu calcedonia și ametist – DP4908

 

Lucrat din pasiune, în cel mai mic detaliu, pandantivul din argint cu peridot are viață veșnică, simbolizând renașterea naturii. Bijuteria va transforma orice ținută într-una de excepție, iar motivele inspirate din natură îi conturează o alură boemă, plină de romantism.

Pandantiv din argint cu peridot – DP4884

 

Iubim culorile și ne place să creăm piese care emană optimism! Lasă pandantivul din argint cu agat și citrin să îți aline supărările și să aducă în viața ta speranță și bucurie nemărginită. Realizată manual, piesa este unică și va deveni pata de culoare din aparțiile tale!

Pandantiv din argint cu agat și citrin – DP4900

 

O bijuterie lucrată manual este un accesoriu atât de personal, ea spune povestea creaţiei şi conturează împreună cu posesorul ei noi aventuri. Pandantivul din argint cu purpurite te va acompania în toate momentele speciale şi te va pune în centrul atenţiei, datorită designul său plin de imaginație, cu influenţe boeme.

Pandantiv din argint cu purpurite – DP4895

 

Misterios și electrizant, pandantivul din argint cu agat și onix este bijuteria femeii care nu se teme să capteze toată atenția cu apariția sa. Piesa realizată manual pare desprinsă dintr-o lume de basm, unde totul este magic. O astfel de bijuterie va stârni interesul doamnelor, dar şi domnişoarelor deopotrivă.

Pandantiv din argint cu agat și onix – DP4864

 

Frumusețea bijuteriilor lucrate manual constă în unicitatea modelului. Te asigurăm că nu vei găsi niciodată două bijuterii identice. Prin urmare, dacă alegi să porți o bijuterie handmade, fii sigură că tu vei fi singura care poartă acel design.

La fel se întâmplă și în cazul pandantivului din argint cu druză de agat. Armonia și originalitatea se împletesc în acest pandantiv realizat manual. Este acel tip de piesă care va transforma orice moment într-unul special, datorită design-ului său timeless.

Pandantiv din argint cu druză – DP4880

 

Inele

Cauți un inel impunător care să trezească interes pentru oricine îl privește, indiferent de vârstă? Inelul din argint cu druză de agat este o astfel de piesă eternă. Sclipirile druzei îi conferă un farmec aparte, iar design-ul inedit îi oferă personalitate. Acest inel este gata să transforme orice ținută în una îndrăzneață.

Inel din argint cu druză – DI8834

 

Exclusivitate, asta te așteaptă atunci când porți o bijuterie handmade! Poți fi sigură că inelul din argint cu charoite și sugilit va fi al tău și numai al tău. Această piesă se potrivește de minune firilor cu înclinații artistice, ce adoră inovația și creativitatea. Dă frâu liber imaginației cu acest inel, asociază-l exact așa cum simți!

Inel din argint cu charoite și sugilit – DI8843

 

Bijuteriile handmade vor fi întotdeauna apreciate, având un caracter nemuritor. Într-o lume plină de accesorii realizate industrial, alege să te remarci purtând o bijuterie în serie limitată.

La Accent Bijuterii ne dorim să oferim întotdeauna experiențe unice și accesorii uluitoare. Te invităm să descoperi întreaga colecție a bijuteriilor handmade la noi pe site sau în magazinul fizic. Redescoperă frumusețea bijuteriilor lucrate manual!

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro