Evenimente

Bijuterii de Crăciun – de purtat, de primit sau de oferit

By
on
9 decembrie 2019

Ca de obicei, Sărbătorile de Iarnă vor sosi într-un ritm mai alert decât suntem pregătiți să le întâmpinăm. Și pentru că știm cât este de greu să aveți grijă în fiecare an de toate detaliile pentru ca totul să fie perfect, v-am pregătit câteva minute de lectură ce vă vor salva ore bune de căutat cadouri sau accesorii de asortat cu ținuta aleasă pentru masa festivă. Inele, brățări, cercei sau coliere, fie ele din argint sau din aur, de zi sau de seară, bijuteriile ne ajută să ne exprimăm stilul și ne evidențiază strălucirea naturală.

Foarte populare în rândul femeilor, deoarece sunt genul de bijuterii discrete și versatile, bijuteriile clasice sunt printre cele mai rafinate: lanțuri din aur sau argint, perle sau diamante mici, coliere sau inele, joacă adesea, cu ușurință, rolul de a doua natură a unei femei:

Colier din aur roz cu diamante naturale

 

Set din argint cu perle de cultură

 

Cercei din aur galben cu diamante naturale

 

Un adevărat etalon al modei, bijuteria-fantezie susține, prin propriile puteri estetice, greutatea întregii ținute. Puteți opta pentru o piesă de purtat în jurul gâtului, la mână sau pentru o pereche de cercei: cele mai remarcabile piese de bijuterie Accent, din colecția Bijuterii Unicat, vă invită să le descoperiți, fie că le veți purta sau oferi cu ocazia Sărbătorilor din acest an:

Colier din argint cu smarald și rodolit

 

Ceas din argint cu safire multicolore și turmaline

 

Brățară din argint cu ametrin și safir portocaliu

 

Inel din argint cu tanzanit

 

Set din argint cu citrin

 

Broșă din argint cu rubin și granat

 

Suntem convinși că fiecare dintre piesele prezentate vă vor atrage atenția, însă nu uitați să explorați colecțiile noastre ample, în toată varietatea lor: veți regăsi cu siguranță bijuteria ce vă va însoți la Masa de Crăciun sau va deveni cadou pentru cineva special din viața dumneavoastră. Oricare le-ar fi destinația, bijuteriile Accent sunt întotdeauna o achiziție de nădejde, care vă va acompania pentru tot restul vieții.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro