Tendinte

Bijuterii de vară: ce tendințe au setat marile voci fashion pentru acest sezon?

By
on
28 iunie 2019

Podiumurile de primăvară-vară au fost inundate anul acesta cu trenduri care mai de care, mai ales în materie de bijuterii. Pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, vedem întoarcerea bijuteriilor care sunt pline de culoare și declarative, în contrast cu moda „de zi cu zi” care a stat în top atât de mult timp. Mulțumită designerilor precum Loewe și Chanel, care prezintă bijuteriile riscante –amintim decolteurile în cascadă de perle și lanțuri, brățările extravagante și cu talismane vesele sau zalele groase – care par brusc accesibile și ușor de asortat.

 

Cerceii rotunzi masivi

Acest model de cercei este unul care nu va ieși niciodată dintre rândurile modei actuale, însă în fiecare sezon descoperim trucuri noi în design-ul lor, care îi fac să fie chiar mai relevanți ca înainte. În 2019, stilul atemporal al cerceilor circulari capătă dimensiuni mai mari, nelăsându-vă fizionomia să treacă neobservată:

Cercei din argint cu puncte                 Cercei din argint model bambus           Cercei din argint cu model împletit

Cercei din argint cu ținte                             Cercei din argint răsuciți                          Cercei lucrați din argint

 Fantezie cu email

Tendința de email colorat a început să ia avânt toamna trecută și, din fericire pentru noi, tendința se menține prezentă pentru încă un sezon. Ce înseamnă asta pentru noi? Casetele noastre de bijuterii vor continua să fie pline de culori jucăușe și siluete unice.

Pandantiv din argint cu email      Cercei din argint cu rubin, marcasite și email            

Inel din argint cu email                            Set din argint cu email                           

                           

 Zale estivale

Lanțuri de toate formele și dimensiunile se extind peste tot, de la podiumuri și până la secțiunile noilor colecții ale designerilor de bijuterii din întreaga lume. Una dintre tendințele în continuă evoluție preferate de iubitoarele de modă este cea a zalelor din ce în ce mai mari, din ca în ce mai multe. Să fie zale!

Inel din argint cu zale                       Brățară din argint cu zale             Lanț din argint cu zale teșite

Petrecerea se mută în grădină!

Flori de toate formele și dimensiunile au adus modelele de pe pistele sezonului 2019, iar noi răspundem bineînțeles la apel. Indiferent dacă optați pentru o brățară delicată cu flori sau o mini-grădină în jurul gâtului, aceasta este o tendință care ne face să simțim că motivele florale sunt o tendință revoluționară  pentru primăvară. Colecția Jocul Florilor abia așteaptă să o descoperiți online sau în magazinul nostru din București.

Iar dacă încă nu v-ați hotărât care dintre aceste fabuloase tendințe vi se potrivește, vă invităm la lectură suplimentară, din categoria Tendințe a blogului nostru! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro