Tendinte

Bijuterii eterne care îți vor sta mereu alături – Partea II

on
20 septembrie 2020

În drumul nostru prin viață, bijuteriile ajung să aibă o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Ele reprezintă anumite momente pe care le-am trăit și vor rămâne mereu aproape de sufletul nostru. Spre exemplu, inelul pe care ți l-a dăruit mama ta când ai împlinit 18 ani sau colierul de perle rămas moștenire de la bunica. Dar printre acestea se regăsesc și accesoriile pe care le-am primit de la persoane dragi din viața noastră sau ni le-am cumpărat singure, îndrăgostindu-te la prima vedere și cărora le încredințăm o parte din sufletul nostru.

La Accent Bijuterii am creat și încă creăm accesorii clasice, care să-ți rămână în amintire și pe care să le poți purta oricând indiferent de perioadă sau trend.

Azi discutăm despre bijuteriile eterne, care ne-au consacrat și pe care le îndrăgești la fel ca-n prima zi. Am început această inițiativă luna trecută, iar acum completăm tabloul accesoriilor de la Accent Bijuterii care îți vor fi aproape mereu!

Brățări din argint masiv

Argintul masiv este de fiecare dată fermecător și irezistibil, iar partea cea mai buna este că niciodată nu se va demoda. Iată ce modele îți propunem!

Brățara din argint masiv cu model „bile” reprezintă acel accesoriu elegant, cu o alură minimalistă, care se potrivește tuturor ținutelor. Modelul acesta a fost și încă este foarte căutat și apreciat de iubitoarele argintului masiv.

O brățară cu adevărat surprinzătoare este brățara din argint cu zale. Este o bijuterie care conferă personalitate și dinamică ținutelor, iar design-ul clasic este greu de uitat.

Realizată într-un stil ceva mai bogat și masiv, brățara din argint cu bile de la Accent este ideală pentru acele dintre voi care iubiți să fiți în centrul atenției.

Pentru că mereu societatea va avea rebelii ei, la Accent Bijuterii am căutat să realizăm piese ferme, eterne care să se adreseze și acestor nonconformiști. Brățara din argint cu zale de mai jos îți va fi alături în toate aventurile vieții.

Brățări din argint masiv

 

Brățări egiptene

Luxuriante, masive, cu detalii creative și decorate cu pietre semiprețioase superbe, brățările egiptene sunt lucrate manual și au o aură aparte. Motivele egiptene au făcut mereu parte din procesul nostru creativ, de aceea la noi vei găsi aproape mereu câte un accesoriu inspirat din Egiptul Antic. Dacă iubești bijuteriile handmade, iată câteva modele pe care cu siguranță le vei îndrăgi!

Brățara din argint cu agat cuprinde esența Egiptului Antic și te vei simți ca o Cleopatra a timpurilor moderne. Nu vei mai simți nevoia să adaugi niciun alt accesoriu în ținuta ta!

Cu o piatră mare și impunătoare, brățara din argint cu crisocola este bijuteria care nu va trece neobservată. Această piatră oferă o energie debordantă pe care o vei simți de fiecare dată când o vei purta.

Ultima brățară pe care pe amintim se îmbină perfect cu energia lumii egiptene. Brățara din argint cu ochi de tigru poartă cu ea sclipirile nisipurilor egiptene.

Brățări din argint cu pietre naturale

Inele

Cele mai iubite accesorii au fost și vor rămâne inelele din argint masiv. Modelele lucioase, în zale, extravagante sau cu bile sunt mai mereu apreciate de clienții noștri.

Inelul din argint lucios este strălucitor și plin de personalitate, o adevărată bijuterie statement. Te vei bucura mereu de priviri admiratoare.

Modelul în zale este etern și foarte cunoscut de iubitorii de bijuterii. Inelul din argint zale este o piesă versatilă, care poate fi purtată indiferent de sex.

O altă piesă clasică o reprezintă Inelul din argint Amfiteatru. Cu un model inedit, va surprinde de fiecare dată.

Plin de grație și jovialitate inelul din argint lucios, cu bile te va face să te simți veșnic tânără.

Un model extravagant pe care îl îndrăgim și ne reprezintă este inelul din argint cu model abstract decupat. Are un format masiv tabular, elegant, care se va potrivi de fiecare dată cu ținute abstracte și cu detalii pătrunzătoare. Fii gata să surprinzi!

Inele din argint masiv

 

Pandantive

Pandantivele cu pietre mari și modele elegante sau minimaliste au fost mereu îndrăgite la Accent Bijuterii.

Un pandantiv pe care să-l prețuiești o viață întreagă trebuie să fie decorat cu pietre cu energii pozitive, să se dovedească versatil și să încânte privirea. Pandantivul din argint cu mookaite bifează toate aceste criterii!

Un design mereu la modă îl are pandantivul din argint cu rodonit. E lucrat manual din argint și emană eleganță și totodată putere feminină.

Completăm colecția de bijuterii eterne cu pandantivul din argint cu seraphinite. Această piesă te va completa de fiecare dată, oferindu-ți apariții impecabile.

Dantelăria elegantă este un design clasic! Bucură-te de momente prețioase cu pandantivul din argint cu pietersite îți va reliefa mereu frumusețea.

Pandantive din argint cu pietre naturale

 

Seturi

Atunci când vine vorba de seturile din argint masiv, modelele impresionante sunt cele mai căutate.

Setul din argint Semisfere este un astfel de exemplu. Deși este masiv, design-ul cu semisfere îi oferă o eleganță care mereu va fi la modă. Ușor de asortat, dar greu de uitat un astfel de set va avea mereu un loc special în inima ta.

Acest set include un colier de 51 de cm și o brățară asortată, de 19 cm, și se va potrivi de minune atât cu ținutele clasic elegante, dar și cu un stil casual și modern.

Set din argint cu semisfere – CS2233

La Accent Bijuterii, creăm de peste 30 de ani accesorii pline de rafinament. Prețuim calitatea, frumusețea și originalitatea și suntem în continuare animați de pasiunea pentru bijuterii. Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – acesta este motto-ul nostru, pe care sperăm că îl vei îmbrățișa și tu!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro