Evenimente

Bijuterii pentru seara de Anul Nou

By
on
20 decembrie 2019

Mergeți la dans în seara de Revelion sau organizați o cină în familie? Petreceți trecerea dintre ani cu prietenii la munte sau ați rezervat locuri într-un local unde veți găsi totul de-a gata? Oricare ar fi opțiunea dumneavoastră pentru prima noapte a lui 2020, noi v-am scris luna aceasta mai devreme decât de obicei, tocmai pentru a vă face să câștigați câteva zile prețioase pentru alegerea bijuteriilor.

Anul acesta, Anul Nou este sărbătoare mare! Pentru că celebrăm trecerea într-un nou deceniu, astrele din fashion se aliniază și ne pun la dispoziție câteva direcții de modă în materie de bijuterii, astfel încât să alegem ce ni se potrivește cel mai bine.

Așadar, prima opțiune este apogeul tendințelor de anul acesta, și anume zale: simple dar variate, deloc pretențioase dar sofisticate! Vă propunem Brățara din argint cu zale, o piesă ce va atrage cele mai curioase și admirative priviri, realizată din 82,4 grame de argint lucios, pe dimensiuni interioare de 6,5 x 6 cm. Această brățară poate fi foarte ușor asortată cu alte bijuterii, datorită simplității sale. Lăsați imaginația estetică să-și facă de cap și căutați-i însoțitori: cercei cu pietre, fără pietre, coliere cu pietre sau fără pietre… orice ați alege, important este că nu veți trece neobservată!

 

 

Apoi, nelipsita perlă va face furori printre invitații din seara dintre Ani, dacă este aleasă corect și asortată potrivit cu ținuta aleasă. Noi avem o slăbiciune pentru Setul din argint cu perle de cultură, care ne-a cucerit și a avut un succes nesperat încă din primele sale zile în vitrinele fizice, dar și online! Setul este compus din pandantiv, cercei și inel din argint realizate în tehnica granulației, ornamentate manual și cântărind împreună numai 13,34 grame. Pe lângă prețul confortabil, setul mai are încă un avantaj de necombătut: reprezintă stilul clasic, ceea ce înseamnă că nu se va demoda niciodată. Astfel, poate fi purtat cu alte ocazii și va putea fi asortat cu succes și de către generațiile viitoare!

Culorile fac parte dintre cele mai căutate caracteristici ale bijuteriilor din sezonul toamnă-iarnă 2019-2020, așadar haideți să vedem împreună ce vi se potrivește din colecțiile Accent Bijuterii! Cuarțul mistic este cel ce răspunde favorabil ori de câte ori se ridică o întrebare legată de culori: setul din argint cu pietre de cuarț mistic își etalează mândru semiprețioasa multicoloră pe un suport din argint placat cu aur galben de 14 karate. Zirconia, piatră de sinteză, este și ea prezentă la această întrunire de culori, pentru a le sublinia cu transparența ei bine-cunoscută. Setul din argint cu granat, rodonit și topaz bleu este compus din cercei și inel lucrate din argint și având incrustații delicate din pietre semiprețioase multicolore. Cu o greutate totală de 12,09 grame, este achiziția ideală pentru acest sfârșit de an!

Vă invităm să descoperiți întreaga colecție Accent Bijuterii, iar dacă online nu găsiți bijuteria ideală, specialiștii noștri vă stau la dispoziție în magazinul nostru din București. Până data viitoare, vă urăm să aveți parte de Sărbători fericite și sclipitoare!

 

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro