Ce pietre oferim nativilor zodiei Fecioară?

Bijuterii
By
on
3 septembrie 2020

Una dintre cele mai speciale zodii, Fecioara, prezintă o serie de caracteristici ce alți nativi și-ar dori să aibă în mod natural: abilitățile de comunicare deosebite, ingeniozitatea, dar mai ales diplomația și inteligența superioară mediei. Este așadar important să-i celebrăm așa cum se cuvine. Nu este o noutate pentru nimeni că Bijuteriile Accent sunt cadoul ideal pentru orice sărbătorit, așa că hai să ne delectăm cu câteva piese deosebite ce conțin pietre destinate Fecioarelor.

Romanii antici credeau că bijuteriile cu piatra lunii au fost făcute chiar din lumina lunii capturată şi că ar putea putea trezi sentimente de tandreţe faţă de persoanele de sex opus. Nativii din Fecioară sunt pe cât de raționali și echilibrați, pe atât de sensibili. Cu ce bijuterii îi ajutăm așadar să-și găsească sau să-și întrețină dragostea?

Ametistul simbolizează claritatea spirituală şi înţelepciunea, iar Fecioarele mai au nevoie uneori de un reper solid în aceste aspecte ale vieții, care să le combată frivolitatea și tendințele de superficialitate. Altruismul, o altă caracteristică a cărei nativii nu sunt neapărat fani împătimiți, poate fi potențat de această piatră mistică.

Obsidianul, rocă vulcanică amorfă, supranumită și ″aurul negru″ al epocii de piatră, își apără purtătorul de pericole, influențe negative sau prieteni falși. Nu este de mirare că aztecii și mayașii îl foloseau pentru confecționarea armelor, iar astăzi este folosit pentru confecționarea obiectelor de artă, a bijuteriilor sau în chirurgia estetică.

Luna septembrie aduce cu sine schimbări în viețile noastre, dar unele lucruri nu se schimbă, cum ar fi zilele de naștere ale nativilor acestei zodii. Așa că vă așteptăm să-i sărbătorim împreună, în magazinul nostru online sau în cel fizic din centrul Bucureștiului. Pe luna viitoare, pentru și mai multe bijuterii cu Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro