Bijuterii

Citrinul: piatra lunii noiembrie și cea mai veselă dintre toate !

By
on
25 octombrie 2021

Citrinul este o piatră a succesului, a abundenţei, a prosperităţii, a regenerării, a banilor, a afacerilor de succes. Are, de asemenea, proprietăți vindecătoare, crescând puterea de vindecare a organismului prin faptul că ajută la eliminarea toxinelor şi regenerarea ţesuturilor. La fel ca orice cuarţ, se descarcă în apa curgătoare, apoi se reîncarcă pentru scurt timp la soare.

Nuanțele citrinului pot varia de la un gălbui lăptos până la un auriu jucăuș. În continuare, îți prezentăm Colecția Citrin, de la cele mai deschise tente ale sale, până la cele mai închise.

Citrinul este menționat în scrieri din Grecia Antică încă din anul 300 î.Hr., când era dedicat zeiței agriculturii, Demetra. Astăzi, citrinul este folosit pentru a atrage belșugul și abundența. Culoarea sa solară se datorează conținutului de oxid de fier în mici cantități și de aceea, este o piatră relativ rară.

Piatra de citrin este foarte strâns înrudită cu cea de ametist, cele două regăsindu-se uneori împreună în același zăcământ, în același bloc de cristal bicolor denumit ametrin. De aceea, foarte frecvent este imitată de ametist încălzit, care devine gălbui după tratamentul cu temperaturi înalte. Aparent, citrinul ajută în afecțiunile de intoleranță alimentară.

Alături de topaz, citrinul este piatra lunii noiembrie și îți va aduce, pe tot parcursul anului, o sumedenie de beneficii energetice. Și unde mai pui că este una dintre cele mai frumoase pietre? O poți găsi în și mai multe variații, la Galeriile Accent sau în magazinul nostru online. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro