Evenimente

Cu ce bijuterii sărbătorim nativele zodiei Taur ?

on
28 aprilie 2021

Nativele Taur sunt printre cele mai sofisticate femei din Zodiac, așa că alegerea cadoului potrivit este
întotdeauna o aventură ! Dar pentru că le îndrăgim la fel de mult ca și tine, ne-am gândit ca anul acesta să-ți ușurăm misiunea, propunându-ți câteva modele de bijuterii pentru fiecare dintre cele 3 direcții stilistice preferate ale sărbătoritelor noastre : clasic, elegant și neconvențional. Bineînțeles, piesele selectate conțin pietre-talisman ale zodiei, astfel încât tu să mergi la sigur cu acest cadou, fără emoții !

Cerceii sunt un accesoriu important, fiind tot timpul vizibili datorită poziției lor apropiate de ochii celei care îi poartă. Am ales ametistul pentru această selecție, fiind piatra spiritualității și având un farmec estetic deosebit atunci când întâlnește privirea cuiva!

Brățările sunt și ele foarte ușor de admirat datorită poziției lor de purtare. Fiind totuși mai versatile,
am ales să vă prezentăm câteva modele cu combinații de pietre, toate alese pe sprânceană pentru femeia Taur :

Inelele potrivite pentru zodia Taur sunt cele cu rubin, purtând o mare încărcătură pasională și de iubire,
atribute consacrate pentru această zodie. Iată câte un model pentru fiecare dintre cele direcții 3 direcții
stilistice explorate până acum :

Indiferent de cadoul ales, sărbătorita acestei luni se va bucura de gest, în primul rând : Taurii adoră să se simtă adorați ! Iar pentru a fi sigură că îi oferi viitoarea ei bijuterie preferată, sfatul nostru ar fi să îi observi cele mai frecvente ținute : în ce stil se încadrează ? Așa, vei ști ce anume să alegi ! Sperăm că ți-am fost de folos și luna aceasta pentru alegerea unui cadou de neuitat. Pe luna viitoare !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro