Tendinte

Iarna asta se poartă argintul! 10 piese care trebuie să se regăsească în caseta cu bijuterii a oricărei femei

on
19 ianuarie 2019

Nu e anotimp mai potrivit pentru a purta argint decât iarna! Metalul reflectă aceeași sclipire pură și aceeași simplitate precum zăpada, iar eleganța sa lipsită de pretenții e perfectă pentru ținutele călduroase. Sunt motivele pentru care vă recomandăm ca la ceas de iarnă să purtați bijuteriile din argint dragi sufletului dumneavoastră.
Vă recomandăm în rândurile de mai jos piesele ce vor deveni protagoniste mândre ale casetei de bijuterii! De la inele la cercei, descoperiți mai jos accesoriile care reprezintă fidel moda de iarnă!

Argintul, sclipirea iernii: 10 bijuterii în care să investiți acum

La Accent Bijuterii considerăm că bijuteriile sunt mai mult decât simple podoabe: ele au semnificaţii profunde și dețin o putere ascunsă, care ne poate întovărăși în momentele dificile. Simbolizând energia feminină, puterea subtilă, clarviziunea, hotărârea, claritatea, argintul e metalul lunii și o alegere perfectă pentru iarnă. Simplu, lipsit de decorații, vă va oferi o eleganță rafinată și vă va pregăti pentru a face față provocărilor anotimpului înghețat, de orice natură ar fi ele!
Mai jos, vă sugerăm câteva dintre modelele de bijuterii din argint care ar fi mândre să vă însoțească în călătoria din această iarnă!

Inele
Un inel delicat precum zborul unui fulg de nea va reprezenta piesa de bază a unei ținute minimaliste, dar elegante de iarnă. La Accent vă punem la dispoziție un inel din argint lucios, decorat subtil cu motive abstracte, care va reliefa albeața degetelor și grația feminină. Debordând de simplitate, este o bijuterie perfectă pentru ținutele de birou alcătuite din costume masculine sau din deux-pieces.

Inel din argint lucios

Brățară
Ce poate fi mai grațios decât o încheietură mângâiată de atingerea unei brățări din argint, care se întrezărește delicat din mâneca unui pulover gros? Cu greu ne putem imagina un tablou care să fie mai specific feminin decât acesta. Investiți tot în simplitate, și de această dată, și optați pentru o brățară din argint lucios care exprimă toată puritatea pe care ne-o dorim de la o iarnă cu zăpadă imaculată. Va face cinste casetei cu bijuterii!

Brățară din argint lucios

Cercei
Sunt piesa-vedetă a iernii 2019, așa că vă recomandăm să nu vă limitați la un singur model. Anii 80 revin ca influență principală în tendințe: este momentul să optați pentru modele pline de personalitate, pentru strălucire opulentă și pentru cât mai mult dramatism. Sunt exact caracteristicile pe care le veți regăsi în cerceii din argint cu flori de la Accent Bijuterii. Bijuteria e realizată cu atenție la detalii și cu pasiune vădită în finețea sa. Prinderea de ureche se realizează cu ajutorul tortițelor mobile: tot ce vă mai rămâne este să asociați cerceii la toate piesele de marcă ale iernii.

Cercei din argint cu flori

Al doilea model de cercei pe care mizăm cu încredere în iarna 2019 este cel realizat prin tehnica „Lovitură de ciocan”. Concepuți din argint lucios, lucrați elegant, cerceii de la Accent reflectă atât de prețios toată strălucirea epocii disco, încât se vor dovedi perfecți pentru iarna 2019. Combinați-i cu articole vestimentare aflate la polul opus, cu un mantou de lână sau cu paltonul preferat.

Cercei din argint – Lovitură de ciocan

Coliere
Revin la modă atât colierele statement în 2019, dar și cele simple, la baza gâtului, ce amintesc de dragostea pe care am purtat-o atâta vreme chokerelor. La Accent veți găsi accesorii diverse care răspund ambelor caracteristici!
Un colier ce va atrage toate privirile asupra sa este cel din argint cu inimioare. Faceți o declarație vizuală de dragoste față de propria persoană, față de viață sau față de splendoarea iernii cu bijuteria de la Accent! Realizat din argint și ornamentat cu inimioare împodobite cu detalii stilizate, această piesă e cea mai bună reprezentare a colierului statement în iarna 2019.

Colier din argint cu inimioare

La polul opus strălucește eleganța colierului din argint răsucit, cu design masiv și modern. La baza gâtului, scânteind de rafinament, această piesă va acompania rochiile preferate, fie că sunt concepute din catifea, mătase sau stofă moale. Lungimea colierului este de 50 de cm, iar încuietoarea solidă vă garantează că nu trebuie să vă temeți că îl veți pierde.

Colier din argint modern

Broșă
Puține piese reușesc să reflecte eleganța și creativitatea unei broșe. Realizată din cel mai pur argint, piesa pe care v-o recomandăm va fi pata de imaginație de care are nevoie iarna 2019. Alegeți simboluri cu conotații profunde, așa cum este broșa pandantiv din argint în formă de broscuțe. Simbol al prosperității și al norocului, acest accesoriu va lumina zilele întunecate de iarnă și vă va aminti că undeva în fața lor strălucește mult-așteptata primăvară.

Broșă – pandantiv din argint – Broscuțe

Pandantive
Știți care este cea mai simplă metodă de a inova fiecare ținută de iarnă? Folosiți mai multe modele de pandantive din argint, care să scoată orice zi din anonimat. Sfatul nostru este să mizați întotdeauna pe simboluri care vă reprezintă personal, pentru ca bijuteriile dumneavoastră să capete vibrație și suflet.
Pandantivul din argint în formă de zână reflectă perfect magia anotimpului rece. Ne place mult lucrătura artistică, stilizată, în care modelul zânei e impregnat de creativitate: bijuteria de la Accent nu e un accesoriu pentru copii, ci unul perfect pentru o femeie matură și independentă.

Pandantiv din argint – Zână

La fel de încărcat de energii pozitive, pandantivul rotund înscris cu mesajul „protect” este un minunat talisman care vă va apăra de orice vibrație negativă. E exact esența a ceea ce ne dorim de la bijuteriile iernii 2019!

Pandantiv din argint – Protect

Nu ne mai rămâne decât să vă recomandăm și lanțul din argint la care să asociați aceste minunate pandantive. Bijuteria din argint lucioasă, ușor flexibilă, cu diametrul de 2mm și de o lungime de 46mm va reliefa cu delicatețea sa pandantivele, permițându-le să acapareze toate privirile. Accesoriul poate fi purtat și separat sau suprapus cu alte bijuterii în compania unui pulover moale de mohair.

Lanț din argint lucios 2mm

Acestea sunt bijuteriile din argint care se potrivesc în mod ideal spiritului iernii 2019! Includeți-le în caseta de bijuterii și veți avea apariții sofisticate, pline de eleganță și de grație.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro