Evenimente

Inelele din argint masiv – accesoriul toamnei 2021

on
15 octombrie 2021

Tendințele în materie de accesorii, din această toamnă sunt pe placul tuturor! Moda toamnei 2021 reușește să fie pe plac atât firilor care adoră accesorizarea minimalistă, cât și firilor care prețuiesc piesele cu personalitate. În această perioadă, în care întâlnirile se fac mai mult online decât offline, avem nevoie de mici plăceri care să ne facă să ne simțim mai bine și care să ne ofere încredere și putere, iar bijuteriile din argint masiv, credem noi, că sunt exact ceea ce căutăm!

Dacă ești de părere că nu ai nevoie decât de o pereche spectaculoasă de cercei sau de un colier impunător pentru a te prezenta așa cum trebuie într-o conferință online, atunci inelele din argint masiv sunt următorul pas!

Descoperă mai jos modelele de inele din argint masiv care au cucerit tendințele actuale. Îți promitem că se vor potrivi de minune cu orice asociere vestimentară!

Un inel din argint masiv e tot ce îți trebuie dacă îți dorești o ținută de toamnă minimalistă, dar sofisticată. Modelul de mai jos e impunător și plin de personalitate…și totuși rămâne atât de ușor de accesorizat. E favoritul nostru!

Inel din argint lucios – RI971

 

Îți place designul de mai sus, dar parcă simți că-i lipsește ceva? Avem inelul potrivit pentru tine! Ce părere ai de buline? Inelul din argint, marca Accent Bijuterii decorat cu buline aduce laolaltă stilul minimalist cu cel feminin. Este pur și simplu, hipnotizant!

Inel din argint cu buline – RI831

 

Argintul masiv, îți permite să te joci și să încerci diferite stiluri! Dacă îți plac accesoriile pline de personalitate, care spun o poveste, îți recomandăm un inel din argint cu model de șarpe. Se va încadra perfect într-o garderobă cu influențe rock, dar și în acele ținute casual sau office. Ai nevoie doar de puțină imaginație!

Inel din argint șarpe – RI948

 

Iubim armonia modelelor împletite, iar inelul din argint, de mai jos pare să aibă abilitatea de a consolida o apariție originală! Inelul reușește să confere feminitate designului impunător, situându-se cu ușurință printre tendințele toamnei 2021!

Inel din argint cu model împletit – RI826

 

Îți plac bijuteriile care atrag toate privirile, dar știi cât de dificil poate fi, uneori, să le integrezi în ținute office sau elegante? Dilemele tale iau sfârșit cu inelul din argint lucios. Este o piesă impunătoare care, în același timp, este atât de versatilă și ușor de asortat, nu crezi?

Inel din argint lucios – RI952

 

Îți place să te joci și să îmbini tot felul de stiluri? Noi avem inelul potrivit! Fii fără griji, această piesă se va integra fără probleme, în orice ținută de-a ta. Inelul din argint lucios de mai jos, poate fi detaliul plin de atitudine dintr-o combinație de blugi și hanorac, dar și accesoriul care înnobilează o rochie smart casual. Tu decizi cum să îl asortezi!

Inel din argint lucios – RI966

 

Una dintre tendințele majore ale toamnei 2021 este moda unisex. Inelul din argint lucios de mai jos poate deveni cu ușurință acel accesoriu pe care să îl purtați împreună, tu și acea persoană specială. Fiți în armonie, purtând inele la fel!

Inel din argint lucios – RI945

 

Frumusețea argintului masiv ne inspiră să creăm inele statement. Bijuteria de mai jos e o adevărată declarație de stil și credem că va fi dragoste la prima vedere, pentru multe dintre voi! Inelul din argint cu buline este piesa de rezistență dintr-o ținută de ocazie și poate fi accentul principal al ținutelor de zi cu zi.

Inel din argint cu buline – RI832

 

Nu este deloc greșit să îți dorești mai mult de la accesoriul tău preferat! Chiar dacă tendința acestui anotimp este argintul masiv, asta nu înseamnă că uităm de culori!
Dacă te simți aventurieră, poți oricând să apelezi la inelele din argint care au o mică pată de culoare!

Trezește-ți spiritul rebel cu inelul din argint în model de frunză. Este un accesoriu pe care îl vei putea purta în fiecare zi, dar mai ales atunci când vrei să adopți stilul boem sau hippie.

Inel din argint frunză – RI950

 

Dacă te numeri printre persoanele care iubesc inelele cu modele complexe și apreciază lucrăturile fine, atunci următoarea recomandare îți va plăcea la nebunie! Inelul din argint lucios de mai jos va stârni curiozitatea celor din jur și îți va completa apariția în cel mai mic detaliu.

Inel din argint lucios – RI957

 

Ultima recomandare de inel din argint masiv, dovedește faptul că nu ai neapărat nevoie de pietre pentru a fi elegantă!

Farmecul acestui inel constă în subtilitatea design-ului! Poartă-l fără teamă la ținutele office, casual sau elegante.

Inel din argint lucios – RI946

 

Iubim tendința din această toamnă, iar dacă și tu simți la fel… La Accent Bijuterii te așteaptă o colecție fresh a inelelor din argint masiv de unde îți vei putea alege bijuteria ideală pentru tine și stilul tău!

Modelele Accent Bijuterii pot fi achiziționate atât din magazinul online, dar și din cel fizic: Galeria Accent din strada Mendeleev nr.26sector 1, lângă Piața Romană.

Fii gata să te îndrăgostești de tendințele toamnei la Accent Bijuterii!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro