Fără categorie

Magicul Opal, piatra lunii octombrie

on
1 octombrie 2021

Opalul este una dintre cele mai înzestrate pietre, din punct de vedere energetic, dar și estetic. Vibrația unui opal este puternic vindecătoare, în mare parte datorită faptului că structura organică a fiecărei pietre în parte este unică, iar ca aparență ar putea simula orice altă semiprețioasă sau prețioasă.

Nuanțele sale fluide se datorează conținutului ridicat de apă, adică de până la 25% în unele specimene:

Iar tentele roșiatice ale opalului de foc și alte irizații ale acestui silicat se datorează prezenței puternice a cuprului sau a altor minerale:

Opalul de foarte bună calitate poate fi considerat una dintre cele cinci pietre preţioase ale lumii, celelalte fiind diamantul, safirul, smaraldul şi rubinul. Bijuteriile lucrate cu inserții din această piatră pot fi adevărate opere de artă, oferind ocazia oricărui bijutier să-și manifeste talentul și pasiunea în concepte de design extrem de creative.

Există, bineînțeles, mult mai multe variații ale opalului, chiar infinite. Nicio altă piatră prețioasă sau semiprețioasă nu are potențialul versatil al opalului, astfel încât toate proprietățile sale, de la cele estetice, până la cele litoterapeutice sau energetice, sunt cu mult mai intense.

Sunt multe motive pentru care opalul este deseori numit « cea mai frumoasă piatră », așadar te invităm să-ți încânți simțurile cu această adevărată minune a naturii. Magazinul nostru online și Galeria Accent din București te așteaptă să-l alegi pe cel care ți se potrivește!

ETICHETE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro