Bijuterii

Piatra lunii aprilie: diamantul

on
25 martie 2019

Este cea mai pură, cea mai iubită, cea mai dorită și cea mai prețioasă dintre prețioase! Stârnește fascinație încă din timpurile Romei Antice, admirație atunci când este purtată și pasiune celor care împărtășesc meseria de bijutier. Diamantul este și piatra prețioasă a lunii aprilie, haideți să descoperim câteva creații!

Prima și cea mai deosebită piesă Accent Bijuterii din colecția de diamante este Pandantivul – broșă din aur alb rodinat cu diamante. Bijuteria versatilă cu dublă funcționalitate este ornamentată cu un diamant rotund central, înconjurat de 164 alte diamante naturale dispuse regulat pe montura din aur alb rodinat.

Pentru a vă completa outfit-ul cu o bijuterie asortată la pandantivul-broșă, dar fără a încărca prea mult ținuta per total, vă invităm să îi alăturați această Brățară din aur alb rodinat cu diamante. Cântărește 9,16 gr., are o lungime de 18,5 cm și se potrivește cu aproape orice outfit datorită design-ului minimalist. Așadar, o puteți purta atât la birou, cât și la ocazii speciale, în funcție de vestimentația aleasă. În cazul în care doriți într-adevăr să optați pentru o ținută office sau casual, Cerceii din aur cu diamante naturale se potrivesc de minune cu această brățară, având o lucrătură simplistă dar rafinată.

 

Dacă metalul alb nu este întotdeauna primul în topul preferințelor dumneavoastră la bijuterii, Cerceii din aur roz cu diamante naturale vă vor surprinde cu o alăturare elegantă a gemelor ce îi compun: diamante centrale naturale cu fațetare ʺrose cutʺ și anturaj de diamante naturale cu fațetare ʺbriliant cutʺ. Lucrătura manuală extrem de fină se poate observa la o privire atentă, ceea ce face ca aceste bijuterii să fie cu atât mai speciale!

 

Avem pandantiv-broșă cu diamante, avem brățară cu diamante, avem cercei cu diamante… cum rămâne cu inelele? Ei bine, vă propunem două modele splendide de inele cu diamant, diferite prin coloristică și stil. Inelul din aur cu diamante naturale ce etalează 8 diamante naturale rotunde cu fațetare ʺrose cutʺ pe o lucrătură din aur alb de 14 karate. Inelul din aur cu cianit și diamante naturale lucrat pe o montură din aur alb de 18 karate prezintă un cianit central fațetat și un anturaj de diamante natural e rotunde, fațetate ʺbriliantʺ.

 

Bijuteriile lucrate manual din colecția noastră de diamante abia așteaptă să-și întâlnească norocoasele purtătoare în luna aprilie, luna în care celebrăm această minunată piatră prețioasă și în care totul în jurul nostru revine la viață. Și ce mod mai frumos de a sărbători viața, decât printr-o bijuterie nemuritoare?

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro