Tendinte

Tendințele bijuteriilor la sfârșit de sezon estival

on
27 august 2021

Sezonul estival se apropie de final, însă aventura bijuteriilor Accent continuă! Te invităm să descoperi cele mai potrivite piese pentru tranziția dintre anotimpuri. Ți-am pregătit o selecție de câteva categorii din colecțiile Accent pentru a-ți accesoriza orice tip de ținută.

Eleganța aurului este binecunoscută de către orice împătimită a bijuteriilor, iar noi ne-am gândit să-ți propunem câteva piese reprezentative pentru fiecare dintre cele 3 culori consacrate ale acestui metal prețios:

Argintul incrustat cu pietre prețioase și semiprețioase este, bineînțeles, favoritul nostru în materie de metale prețioase. Iar dacă opțiunile sunt felurite, ai de unde alege în funcție de ținuta ta din ziua respectivă. De aceea, am ales în cele ce urmează câteva seturi complet diferite din argint placat: cu aur alb, cu rutheniu și cu aur roz:

Argintul fără pietre este cel care te va salva din orice dilemă vestimentară ! El se va potrivi cu orice material textil, orice combinație de culori, în orice anotimp și pentru orice ocazie !

Pentru oricare dintre variantele de metal prețios care te inspiră, noi avem o sumedenie de modele de bijuterii. Trebuie doar să ne vizitezi magazinul online sau Galeria Accent din centrul capitalei. Pe curând, cu strălucire și eleganță !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro