Tendinte

Tendințele – surpriză ale lui 2021

By
on
30 ianuarie 2021

La mulți ani, 2021! În speranța că vei fi mai bun decât anul precedent, noi ne-am documentat și am aflat că, în materie de bijuterii, există noutăți la capitolul Tendințe pe care sfârșitul lui 2020 nu le dezvăluise încă. Iată ce vom purta în acest nou an:

1. Inele impunătoare: în 2021, inelele sunt impresionante! Nu fi timidă: cu cât este mai spectaculos, cu atât se aliniază mai bine în tendințe! Am ales mai jos câteva modele cu incrustații prețioase și semiprețioase, dar și unele fără pietre. Varietatea este și ea impresionantă:

2. Combinații și asimetrii: cercei desperecheați, alăturări surprinzătoare și combinații la care nici nu te-ai fi gândit! Cam așa se traduce una dintre cele mai puternice tendințe în materie de accesorii, lansate de marile podiumuri consacrate!

Poți opta pentru un outfit romantic-extravagant sau chiar smart-casual, iar cerceii vor completa spectaculos o asemenea ținută, purtați desperecheat. Iată câteva combinații de succes:

O altă ″ramură″ a acestei tendințe este suprapunerea de bijuterii multiple: cu cât mai multe, cu atât mai bine! Poți să-ți lași imaginația să zburde, iar noi încercăm să te inspirăm:

3. Amestecuri de metale: au apus vremurile în care tonurile de argintiu și auriu aveau roluri distincte în vestimentație și criticii de modă nu permiteau alăturarea lor într-un singur outfit. De acum, liber la combinații ! Poți alătura bijuterii de culori metalice diferite sau poți regăsi mai multe nuanțe sclipitoare într-o singură piesă – tu alegi ce ți se potriveste !

Îți dăm întâlnire luna viitoare, pentru și mai multe tendințe strălucitoare, cuprinse de către artizanii noștri bijutieri în cele mai deosebite piese lucrate cu drag, pentru tine! Între timp, ne poți vizita magazinul fizic din București sau https://comaccent.ro/

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro