Bijuterii

10 bijuterii care îți oferă o stare de bine în această toamnă

By
on
24 octombrie 2020

Știm cu toții că trecerea de la un anotimp la altul poate fi copleșitoare, atât din punct de vedere al temperaturii, cât și din punct de vedere al emoțiilor. După o vară lungă și aventuroasă, instalarea toamnei aduce odată cu ea și melancolia specifică. Totuși nu este cazul să ne întristăm, toamna este plină de surprize plăcute, mai ales la Accent Bijuterii!

Îți prezentăm o selecție a bijuteriilor care au energii pozitive și care oferă o stare de bine molipsitoare.

 

Brățări

O brățară plină de străluciri jucăușe e practic antidotul perfect împotriva nostalgiilor de toamnă. În nuanțe proaspete de verde, care să îți amintească de vară, brățara din argint cu diopsid chrome și rodolit îți va da o stare de bine acum și mereu. În plus, diopsid-ul este cunoscut pentru efectele sale terapeutice, reducând stresul cotidian și anxietatea.

Brățară din argint cu diopsid chrome și rodolit – CB3071

 

Culorile puternice, vesele sunt binevenite! Ametistul, trezește iubirea în suflete, așa că brățara din argint cu ametist și rubin este o alegere excelentă în sezonul rece. Ambele brățări se vor asorta de minune cu ținutele de sezon.

Brățară din argint cu ametist și rubin – CB3085

 

Galbenul, culoarea soarelui și a optimismului ne încălzește sufletul, fiind de asemenea una dintre nuanțele tradiționale ale toamnei. Brățara din argint cu citrin este placată cu aur alb de 14 karate și este un accent elegant pe care îl poți purta zilnic. Încarcă-ți cu energie toate aspectele vieții alături de Citrin!

Brățară din argint cu citrin – DB62

 

Pandantive

Purtând titlul de accesoriul verii 2020, pandantivul vine în ajutorul tău și în această toamnă. Fiind ușor de asortat, un pandantiv colorat aduce energii bune și totodată, personalitate ținutei tale.

În nuanțe profunde de verde, pandantivul din argint cu malahit este accesoriul perfect pentru puloverele tale groase de toamnă și îți aduce, în același timp, echilibru și bună dispoziție de fiecare dată când îl vei purta.

Pandantiv din argint cu malahit – DP1482

 

Descoperă frumusețea serilor de toamnă cu pandantivul din argint cu iolit și cuarț, ideal pentru acele seri petrecute împreună cu cei mai buni prieteni. Iolitul este o piatră ce îndeamnă la meditație și spiritualitate.

Pandantiv din argint cu iolit și cuarț – DP4239

 

Emanând același spirit artistic precum toamna, pandantivul din argint cu labradorit, perlă și turmalină roz este lucrat manual și îți va oferi o emoție specială. Simte-te de neînvins, fii unică și poartă acest pandantiv cu inima deschisă!

Pandantiv din argint cu labradorit, perlă și turmalină roz – DP4265

 

Dacă simți că toamna nu este anotimpul tău, poartă pandantivul din argint cu jasp și lucrurile se vor schimba! Jaspul este o piatră ce aduce confort, putere și energii calde și armonioase. Nimic nu-ți va strica starea de bine!

Pandantiv din argint cu jasp – DP3408

 

Inele

Permite unui inel să îți ofere toată starea de bine de care ai nevoie acum!

E suficient să arunci o privire la inelul din argint cu agat dendritic ca să te simți energică. Agatul are puterea de a te feri de scurgerile de energie, stres și pericole. De asemenea, cu un astfel de agat dendritic lângă tine va fi greu să nu te faci remarcată.

Inel din argint cu agat dendritic – DI2690

 

Îți este dor de zilele senine de vară? Le vei regăsi prin inelul din argint cu calcedonia și peridot. Poartă-l cu rochiile cu imprimeuri florale de toamnă, vei arăta și te vei simți minunat!

Inel din argint cu calcedonia și peridot – DI6563

 

Cercei

Din caseta de bijuterii a toamnei nu puteau să lipsească cerceii! Mizează pe unii colorați pentru o toamnă în care te simți mai bine ca niciodată!

Cerceii din argint cu apatit aduc cerul verii în viața ta! Sunt placați cu aur alb de 14 karate și ornamentați cu pietre fațetate de zirconia, pliindu-se perfect pe un stil elegant, plin de feminitate.

Cercei din argint cu apatit – DC2143

 

Bijuteriile de mai sus sunt create cu drag și au puterea de a-ți aduce o stare de bine în această toamnă! Descoperă noutățile din colecțiile Accent și bucură-te de un anotimp pe sufletul tău. Povestea noastră a început acum 30 de ani, iar de atunci am clădit, piatră cu piatră, ceea ce este astăzi Accent Bijuterii: un univers al calității, frumuseții și originalității.

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro