Tendinte

9 modele de cercei la mare căutare în toamna 2019

on
13 septembrie 2019

Adevărul este că nu e anotimp mai artistic decât toamna, de aceea trendurile pe care le vom purta în mod oficial începând cu luna septembrie atrag cel mai abitir atenția pasionatelor de modă. Și pentru că ardem de nerăbdare să aflăm ce se mai poartă pentru a vă aduce bijuterii în conformitate cu tendințele, dar personalizate și pline de iubire, azi vă prezentăm cerceii la modă în toamna 2019.
Descoperiți modelele cu care veți face ravagii în tendințe și care vă vor completa în chip măiestru look-ul!

Cerceii cu perle
Perlele nu au ieșit niciodată din tendințe, dar resurgența lor a fost evidentă mai ales în timpul verii. De la mic la mare, toți designerii importanți au creat măcar un model de bijuterie cu perle, Chanel și Dior fiind brandurile care au dat tonul. Se poartă cerceii eleganți cu perle, dar și accesoriile cu tematică barocă și formele definite, rafinate.
Cerceii noștri din argint cu perle de cultură evidențiază atât delicatețea perlei, dar și frumusețea și rafinamentul său sensibil. Purtați bijuteriile atât la un costum oversized în mediul office, dar și alături de o rochie superbă de catifea.

Cercei din argint cu perle de cultură – CC7114

 

Cerceii lungi
După o vară în care formele s-au mai temperat, cerceii cât se poate de lungi revin în atenție. La Prabal Gurung, bijuteriile depășeau cu mult nivelul umerilor, iar modele rebele am regăsit și la Louis Vuitton sau la Loewe.
Desigur, pentru o vestimentație de zi, noi vă recomandăm o dimensiune mai mică. Un model fastuos și totodată delicat este reprezentat de Cerceii din argint cu topaz bleu. Placați cu aur alb de 14 karate, vor întovărăși atât puloverul preferat de toamnă, dar și un outfit alcătuit din denim din cap până în picioare.

Cercei din argint cu topaz bleu – DC290

 

Cerceii cu look rebel
Punk-ul și grunge-ul au fost câteva dintre curentele dominante din moda de toamnă 2019. Se poartă cerceii ca o armură pentru ureche, care se potrivesc cu o vestimentație din piele sau, dimpotrivă, cu o rochie lenjerie ușoară precum spuma laptelui, îmbrăcată în zilele mai calde de toamnă.
Cerceii din argint cu onix se prind de ureche cu șurub și emană acel look utilitar, ușor gotic care a făcut ravagii în tendințele sezonului ce va începe în curând. Abia așteptăm să ne spuneți cum îi veți aborda!

Cercei din argint cu onix – DC740

 

Cerceii simpli din argint
Rebeliunea pe podium a fost prezentă la designeri precum Alexander McQueen sau Alexander Wang, dar se traduce și prin refuzul de a purta piese opulente și prin întoarcerea la simplitate.
Apelați în toamna 2019 la o pereche cât se poate de simplă de cercei, grațioși și delicați, care să intre în contrast sofisticat cu toate piesele greoaie. Cerceii din argint cu bile reprezintă un exemplu fabulos din acest punct de vedere.

Cercei din argint cu bile – DC745

 

Un singur cercel
A revenit un trend care a făcut furori anii trecuți, reprezentat de purtarea unui singur cercel. În toamna 2019, aceste influențe se remarcă mai ales la casele de modă care au mizat pe detalii masculine în colecțiile lor și care preferau să restabilească echilibrul prin cercei masivi, cu numeroase detalii, purtați precum pirații.
Vă recomandăm perechi de cercei fabuloase, extraordinare, pentru a face cinste acestui trend. Dacă purtați un singur cercel, asigurați-vă că e unul senzațional. Cerceii din argint cu diopsid, smarald și rodolit, placați cu aur alb de 14 karate, sunt un exemplu magic în acest sens.

Cercei din argint cu diopsid, smarald și rodolit – DC1140

 

Lanțuri, strasuri, aplicatii
Cerceii bogați, strălucitori, a la anii 80, sunt concepuți exact pe sufletul toamnei 2019. Alegeți modele care ar fi făcut furori la urechile reginelor disco, dar integrați-le în ținute simple, așa cum sunt cele cu blugi și un sacou supradimensionat.
Cerceii din argint lucios vor reprezenta acea bijuterie cu care puteți impresiona ușor în orice situație. Veți fi admirată pentru ei!

Cercei din argint lucios – DC751

 

Creolele
Pentru încă un an consecutiv în tendințe, creolele au fost prezente pe podium la Altuzarra sau Ulla Johnson. Sunt la modă atât modelele statement, decorate cu pietre colorate, dar și cele delicate.
Pentru un look de zi care se va îmbăta cu frumusețea toamnei, purtați o rochie cu mânecă lungă și print artistic și asortați Cerceii din aur alb cu diamante naturale. Sunt acea bijuterie cu totul și cu totul specială de care nu vă veți mai sătura.

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC298

 

Pietre colorate
Dacă toamna era în general un anotimp cuminte, venind să stăpânească toată explozia de culori din miezul verii, nu mai e cazul acum. Dimpotrivă, anotimpul frunzelor căzătoare renunță la estetica sa caracteristică și vrăjește în schimb cu bijuterii acoperite de pietre în culori vii, așa cum am văzut la Dolce & Gabbana sau la Moschino.
Noi am lăsat o părticică din sufletul nostru atunci când am creat Cerceii din argint cu email, sidef și perlă. Cu flori sculptate care amintesc de vibrația verii, sunt una dintre bijuteriile neobișnuite ale toamnei. Purtați cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă și cu o cămașă sofisticată.

Cercei din argint cu email, sidef și perlă – DC1139

 

Forme avangardiste
Uitați pentru un sezon de cerceii candelabru sau de cei mici și delicați și optați pentru o bijuterie ce pare adusă dintr-un muzeu. Cerceii cu forme întoarse sau cu detalii arhitecturale vă vor conferi un aer chic, artistic, de franțuzoaică ce se plimbă toată ziua prin galeriile de artă.
Cerceii din argint cu zirconia, placați cu aur alb, roz și galben reprezintă acele accesorii care se vor remarca mereu. Profitați de farmecul lor pentru a scoate în evidență atât ținutele de seară, dar și cele de zi cu zi.

Cercei din argint cu zirconia – DC668

 

V-am prezentat cele mai importante tendințe în materie de modă de toamnă, dar, desigur, principala voce trebuie să vă aparțină. Consultați lista de recomandări a designerilor, însă lăsați-vă încurajată numai de propriile dorințe. Alegeți nu conform unor influențe din exterior, ci cu inima și sufletul dvs.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro