Evenimente

Anul acesta, de Sf. Maria

By
on
31 iulie 2019

Se apropie onomastica celor ce poartă numele de Maria și știm că nu vă place să lăsați pe ultima sută de metri dileme de tipul „Cu ce mă îmbrac?” sau „Ce bijuterii asortez?”. Așa că venim noi cu câteva idei de răspunsuri la cele două întrebări.

Trio-ul care merge la sigur

Ținuta ideală pentru o ocazie onomastică pe timp de vară este, fără îndoială, trio-ul de top casual sau elegant, plus pantalonul slim suflecat peste glezne, plus balerinii sau pantofii cu vedere la gleznă. Această combinație garantează comoditatea, dar arată și că ați depus un efort în alegerea articolelor vestimentare. În partea de sus, o bluză în stil romantic, o cămașă de mătase, un camizol sau o altă alegere vaporoasă vă vor aduce confort, dar și eleganță, atât de greu de potrivit împreună. Și pentru că ținuta este per ansamblu simplistă, o putem sofistica alegând bijuterii deosebite care o vor scoate din anonimat. Iată o selecție de bijuterii pe care să le puteți asorta în funcție de stilul și culorile alese. Stilul romantic va fi completat de minune de acest Set din argint cu agat, datorită supradimensionării elementelor principale ale pandantivului și ale brățării, dar și grație aspectului mistic al agatului, supranumit și Piatra Absolută:

Setul din argint cu ametist, diopsid, peridot și turmalină face furori în rândul amatoarelor de pietre colorate! Ornamentarea din pietre multicolore pe o montură din argint placat cu aur alb de 14 karate rezultă într-un set de piese ce pot fi purtate individual sau împreună, asigurând de fiecare dată un efect vizual de excepție!

 

Dacă doriți însă să optați pentru o variantă monocromă, Setul din argint cu obsidian ”fulg de zăpadă” se potrivește perfect cu orice ținută casual-elegantă și va da ținutei un aer sofisticat, dar simplu în același timp.

Rochia, marcă universală a eleganței

Bineînțeles, nu există prea des petreceri onomastice care să impună un anume dress code. Însă rochia va da întotdeauna privitorului ocazia de a aprecia formele, stilul și atitudinea celei care o poartă. Este important ca rochia să vă facă să vă simțiți frumoasă și elegantă, iar dacă este și suficient de comodă pentru a dansa liber sau a da o mână de ajutor la tăierea tortului, de exemplu, atunci ați făcut alegerea optimă! Cu alte cuvinte, nici prea scurtă, dar nici prea lungă, cu un decolteu ușor de controlat și într-o culoare nu foarte stridentă, astfel încât să nu eclipsați sărbătorita.

Și dacă tot am amintit despre decolteu, haideți să-l și accesorizăm cum se cuvine:

Pandantiv din argint cu citrin și sidef    Colier din argint cu turcoaz și coral

Colier din argint cu rubin și safir           Colier din argint cu peridot

 

Onomastică la restaurant – floare la ureche sau posibilă capcană?

Ați primit invitație la o zi onomastică la restaurant și nu știți ce să purtați. Ideal ar fi să aveți o idee despre stilul localului în care va avea loc evenimentul: poate un cod vestimentar este specificat printre informațiile disponibile. În caz contrar, recomandăm, în general, să îmbrăcați o notă mai sofisticată decât de obicei, ideea fiind aceea de a ține cont de importanța momentului. Rochia și tocurile sau pantalonii și topul puțin îmbrăcat ar trebui să vă ajute să mergeți la sigur. Pentru astfel de ținute de o sobrietate mai ridicată, recomandăm seturile din argint fără pietre:

Set din argint – Semisfere                                             Set din argint cu spirală

 

Dar dacă e ziua mea? Atunci totul devine și mai complicat!

Mulțumirea de sine și amprenta lăsată în urma unei ținute vestimentare de succes sunt singurele condiții pentru o apariție reușită. Alegeți o ținută în care să vă simțiți bine și care vă avantajeaza morfologia corporală. De asemenea, luați în considerare stilul oaspeților dvs., starea de spirit pe care doriți să o aveți la petrecere, dar și previziunile meteo. Pentru o petrecere estivală, tendințele de anul acesta se bazează în principal pe motive florale și email colorat:

Set din argint cu ametist              Set din argint cu zirconia și email

 

Pentru o petrecere onomastică uimitoare, purtați bijuterii uimitoare! Iar dacă în selecția de mai sus nu ați găsit piesele potrivite, vă invităm să vizitați magazinul nostru online sau pe cel fizic. Suntem convinși că vă veți găsi bijuteria favorită printre colecțiile Accent Bijuterii!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro