Evenimente

Bijuterii cu Accent, online și acasă

on
1 aprilie 2020

Trăim vremuri istorice, iar siguranța este cea mai importantă atunci când sănătatea întregii comunități este amenințată. De aceea, echipa noastră pune în mișcare o serie de acțiuni concepute pentru a rămâne, în continuare și în deplină siguranță, magazinul tău preferat de bijuterii.

Expertiza noastră de aproape 30 de ani, pasiunea pe care o împărtășim cu voi, comunitatea iubitoarelor de bijuterii, dar mai ales încrederea pe care ne-o acordați de atâta timp, ne mobilizează să luăm toate măsurile necesare pentru ca bijuteriile Accent să vă încânte ca și până acum, în condiții de siguranță.

 

 

  • Te ținem la curent cu noutățile și cu ajutorul newsletter-ului. Dacă încă nu te-ai abonat, o poți face printr-un click aici.
  • Echipa noastră își desfășoară activitatea aplicând toate măsurile de prevenție legale și voluntare posibile, fie de acasă sau de la atelier;
  • Magazinul și birourile noastre sunt constant dezinfectate conform procedurilor recomandate de autorități;
  • Pentru a evita contactul fizic, colegii care pot, își desfășoară activitatea de acasă;
  • Personalul nostru este echipat cu mănuși de unică folosință și dezinfectant, iar manevrarea bijuteriilor se face într-un spațiu steril;
  • Colaborăm cu companii de curierat care aplică măsurile de prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății.

 

Am pregătit și un material video pentru a-ți arăta mai îndeaproape cum funcționăm în această perioadă – click aici pentru a urmări imagini din culisele Accent Bijuterii.

 

Ne preocupă bunăstarea ta și a celor dragi ție, așa că te invităm în magazinul nostru online pentru o vizită virtuală. Până redeschidem magazinul fizic, adică după ridicarea restricțiilor legale, îți recomandăm să aplici și tu, acasă sau la serviciu, toate măsurile indicate de către autorități. Astfel, putem asigura împreună protejarea comunității din care facem parte. Pe curând, cu sănătate!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro