Evenimente

Bijuterii din argint cu rubin, un cadou de suflet de Crăciun

By
on
24 decembrie 2020

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar dacă ați lăsat pe ultima sută de metri cumpărăturile de cadouri, o bijuterie sau un set de bijuterii din argint poate fi “salvarea” de care aveți nevoie pentru femeile speciale din viața voastră.

Roșul intens al rubinului este culoarea dragostei și a pasiunii, iar odinioară bijuterii cu rubin se ofereau la logodnă, ca dovadă a iubirii. Piatră nobilă și splendidă, a fost mult timp considerată regina gemelor și era chiar mai de preț decât diamantul, fiind, totodată și piatra regilor.

Inel din argint cu rubin – DI4255

 

Rubinul, piatra celor care luptă pentru succes

Rubinul natural este o gemă rară și are o valoare foarte ridicată, fiind o piatră prețioasă alături de safir, smarald și diamant; incluziunile lor unice, impurităti de culoare sau ace de rutil, le fac cu atât mai valoroase, la fel și tăietura caboșon (efect ochi de pisică) sau stea (efect de asterism).

Rubinul este un talisman al pasiunii, protecției si prosperității, iar un set de bijuterii din argint cu rubin este un cadou perfect în sezonul Sărbătorilor de iarnă, când totul este despre a împărți cadouri, magie și generozitate.

Colier din argint cu rubin – DS433

 

Despre rubin se spune că este o piatră ce atrage succesul, indiferent de domeniul de activitate al celui care îl poartă. Prin urmare, o bijuterie cu rubin oferită în dar în sezonul cadourilor are o dublă semnificație; această piatră va aduce purtătoarei sau purtătorului curaj, încredere, entuziasm, inspirație și îi va amplifica abilitațile de conducător.

 

Cristaloterapie cu rubin

Despre rubin se spune că are și proprietăți vindecătoare pentru cei care suferă de infertilitate, impotență, diabet, probleme cardiovasculare sau hematologice.

Puterea sa se extinde asupra imunității, făcând organismul mai puternic în fata microorganismelor dăunătoare, și îi ajută pe cei care vor să renunțe la vicii toxice.

Cercei din argint cu rubin – DC3833

 

Bijuterii deosebite cu rubin găsiți în colecția Accent Bijuterii, locul în care pasiunea și priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clienții fideli. Acestea se vor asorta perfect cu atmosfera de sărbătoare de Crăciun sau cu ținutele pentru petrecerea de Revelion, dar sunt și cadoul perfect de pus sub brad pentru o doamnă sau o domnișoară deosebită.

Inel din argint cu rubin – DI4011

 

Calitatea, frumusețea, originalitatea și rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomandă atunci când sunteți în căutarea unor podoabe care să vă completeze colecția personală sau când doriți să faceți un cadou special.

Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent Bijuterii.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro