Evenimente

Bijuteriile Casei Regale Britanice purtate de Meghan Markle la nuntă și nu numai

on
12 noiembrie 2018

Nu există internaut care să nu fi auzit măcar despre evenimentul regal al anului 2018: nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar noi știm că pasionatele de modă au analizat ținuta frumoasei mirese până la cel mai mic detaliu. Așadar, vă invităm să descoperiți prețioasele piese împrumutate de la Casa Regală de către noua Ducesă de Sussex la nunta sa cu Prințul, dar și cu alte ocazii.

Tiara, cerceii și brățara Cartier purtate la nuntă

Nunta Regală a acestui an nu a fost lipsită de controverse. Ieșirea nuntașilor din cadrul convențional a fost marcată, printre altele, de tiara Cartier purtată de mireasă. În mod normal, noua soție a Prințului ar fi trebuit să poarte diadema Prințesei Diana. În schimb, Regina i-a împrumutat tiara realizată de casa de modă Cartier, având ca montură centrală broșa Reginei Maria ce datează din anul 1932. Piesa a fost însoțită de o pereche de cercei și o brățară, realizate de asemenea de casa Cartier.

Inelul de cocktail acvamarin al Prințesei Diana

După ceremonia religioasă, ținută la Capela St. George a Castelului Windsor, mirii au plecat într-un Jaguar de epocă. Criticii de modă spun că Meghan nu ar fi putut găsi o ocazie mai potrivită de a expune o altă bijuterie regală de rang înalt: inelul cocktail acvamarin pe care Prințesa Diana l-a purtat în 1997, la licitația propriei garderobe. Piesa i s-a potrivit de minune Ducesei de Sussex, onorând-o în același timp pe Lady Di.

 

Inelul de logodnă

Este extrem de interesant faptul că design-ul acestui inel a fost conceput și desenat chiar de Prințul Harry. Realizată de casa Cleave & Company, bijuteria are ca montură centrală un diamant din Botswana. Alte două diamante îl înconjoară, de data aceasta provenind din colecția personală a Prințesei Diana. Nestematele au fost montate în aur galez, cadou din partea Reginei Elisabeta însăși.

Verigheta

Realizată tot de Cleave & Company, verigheta a fost realizată din aur din aceeași pepită (parte din colecția Casei Regale) extrasă din mina galeză Clogau, din care au fost realizate și verighetele Reginei-Mamă, a Reginei Elisabeta și ale Prințeselor Margaret, Anne și Diana, dar și a lui Kate Middleton.

 

 

Cerceii asortați: Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a

Pentru prima sa apariție publică oficială ca Ducesă de Sussex, Meghan a purtat o pereche de cercei cu diamante și perle, aproape identici cu cei ai Reginei Elisabeta, pe care o însoțea. Singura diferență aparentă între cerceii celor două doamne este că perlele Reginei sunt un pic mai voluminoase. Casa Regală nu a oferit nici un detaliu cu privire la proveniența bijuteriilor asortate astfel, însă un lucru este sigur: Regina a fost la originea ideii de a le purta împreună. Iar acest lucru ne face să ne ducem cu gândul și la posibilitatea ca perechea de cercei purtată de Meghan să fi fost primită cadou chiar de la Majestatea Sa, pentru a arbora împreună seturile de bijuterii cu această ocazie.

 

Indiferent de eveniment, Meghan Markle este întotdeauna la înălțimea așteptărilor în materie de modă regală, așadar rămânem în așteptarea altor apariții ale sale de succes. Până atunci, vă invităm să descoperiți bijuteriile Accent, care vă vor face să vă simțiți ca o ducesă, de fiecare dată când le purtați.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro