Bijuterii

Ce modele de bijuterii poartă femeile din zodia Berbec

on
28 mai 2019

Caracterizat prin impulsivitate, prin curaj și energie debordantă, Berbecul deschide zodiacul și odată cu el și lumea. Se spune că acest semn este conducătorul absolut, cel care nu dă înapoi de la nicio provocare, cel căruia îi plac dificultățile și care adoră să se afle întotdeauna în centrul atenției, luptându-se alături de ceilalți pentru primul loc.
Femeia Berbec este un prădător, o seducătoare absolută a cărei strălucire nativă este accentuată de bijuteriile pe care le poartă. Spre deosebire de surorile sale de foc, Leul care adoră să își pună statutul social în valoare prin bijuterii opulente și scumpe sau Săgetătorul care preferă să își reliefeze frumusețea prin pietre splendide, Berbecul nu are nevoie de nimic. Știe deja cât prețuiește așa că va purta bijuteriile pentru propria plăcere, pentru că așa își dorește, nu pentru că ar avea ceva de demonstrat. Aflați mai jos care sunt aceste piese pe care femeia Berbec le adoră!

Berbecul, conducătorul zodiacului: calități și defecte
Curajos, puternic, plin de energie: un lider absolut. Berbecului îi place să conducă, dar e acel lider perfect pentru perioadele tulburi, în care oamenii au nevoie de un simbol, de un erou, de un luptător. Semnul are o inteligență vie, care inovează și inspiră, dar care e adesea umbrită de impulsivitatea sa.
Semn de foc guvernat de planeta Marte, Berbecul prezintă atât părțile pozitive, dar și negative ale acestora. E independent și activ, îndrăzneț și plin de vitalitate, dar și agresiv, aspru, uneori brutal sau crud. Precum un cuceritor, acest semn poate da dovadă de violență și de spirit răzbunător atunci când lucrurile nu se desfășoară așa cum prevede sau cum își dorește.
Provocarea, revoluția, schimbarea îl animă pe Berbec, aventura și riscul scot ce e mai bun la iveală din această zodie. De partea cealaltă, rutina, plictiseala, monotonia pot ucide un astfel de semn. Inflexibil precum oțelul călit în foc, Berbecul rareori se adaptează; el așteaptă ca ceilalți să se muleze pe personalitatea sa, nu invers.

Ce bijuterii poartă o femeie Berbec veritabilă
În primul rând, trebuie să realizăm o distincţie între bijuteriile ce reprezintă o femeie Berbec și cele care o completează, care o temperează. Dacă pe primele le va purta cu o pasiune aproape furioasă, pe celelalte le va prefera pe măsură ce înaintează în vârstă și descoperă că este de preferat să își tempereze pornirile decât să se lase distrusă de impulsivitate.
Din primul punct de vedere, cornalina este piatra reprezentativă a femeilor din zodia Berbec. Aducând curaj și putere luptătorilor antici, dar reverberând și de viață, de căldură și de bucurie, cornalina va reuși să sublinieze perfect vitalitatea și pasiunea femeii Berbec, scoțând la iveală liderul din ea. O brățară de argint ornamentată cu pietre de cornalină finisate caboșon va reprezenta bijuteria care fascinează orice femeie Berbec.

Brățară din argint cu cornalină – CB2189

În același sens, rubinul este piatra prețioasă care reflectă focul interior al Berbecului. Dacă aparțineți acestei zodii, optați pentru un inel cu rubin de fiecare dată când doriți să vă simțiți și mai puternică decât de obicei, și mai irezistibilă, și mai pasională, și mai cuceritoare. Vi-l punem la dispoziție cu venerație!

Inel din argint cu rubin – DI199

Dar am spus că mai există o categorie de bijuterii ce ar trebui purtate de un Berbec veritabil: cele care calmează, care conferă stăpânire de sine, care vă cimentează puterea intensificând-o cu grație și inteligență asumată.
Cuarțul transparent e ideal din acest punct de vedere. Vă conferă forța de a vă stăpâni și calmul de care aveți nevoie. Vă oferă un simț al unității și domolește haosul din interior, ajutând orice Berbec veritabil să-și împlinească adevărata menire a sufletului: aceea de a conduce, dar nu de a distruge. O pereche de cercei din argint decorați cu cuarț luminos de stâncă vă vor umple de energii pozitive și vor reprezenta bijuteria care vă va sta alături în cele mai stresante perioade.

Cercei din argint cu pietre de cuarț de stâncă – CC7537_6

Jaspul e de asemenea un aliat al femeii Berbec. O astfel de piatră vă oferă stăpânirea de sine de care aveți nevoie pentru a cumpăni înainte de a acționa și pentru a cântări toate posibilitățile și eventualele cursuri de acțiune. Pandantivul din argint cu jasp merită atârnat de un lanț subțire și purtat cu consecvență de câte ori simțiți că traversați o perioadă plină de provocări la muncă.

Pandantiv din argint cu jasp – DP71

Încheiem cu citrinul, la rândul său o piatră recomandată zodiei Berbec. Este minunată mai ales pentru nativele care nu acceptă critici și care nu recunosc niciodată că au nevoie de susținerea celor din jur. Un pandantiv din argint cu citrin va reprezenta și cheia toleranței în relații și garanția unor legături amoroase echilibrate și armonioase, care ar constitui în mod normal o provocare pentru Berbec.

Pandantiv din argint cu citrin – DP94

Dacă sunteți născută în zodia Berbec, la Accent Bijuterii vă așteaptă cele mai strălucitoare bijuterii, pline de pasiunea și energia ce reverberează din zodia dvs, dar și de calmul de care aveți adesea nevoie în viață. Alegeți podoabele cu sufletul deschis și veți simți din plin puterea lor!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro