Evenimente

Ce purtăm de Halloween? 10 bijuterii în spiritul sărbătorii

on
30 octombrie 2021

Una dintre cele mai distractive sărbători „împrumutate” de la americani, Halloween-ul e o ocazie minunată de a da frâu liber imaginației și de a te simți din nou ca un copil.

Principalele activități ale acestei sărbători americane sunt: colindatul Trick-or-treating, delectarea cu dulciurile preferate, însă cea mai distractivă activitate este costumarea în diverse ființe reale sau fictive.

Indiferent dacă anul acesta petreci în oraș sau acasă, noi îți recomandăm bijuteriile perfecte pentru a da viață personajului pe care dorești să îl întruchipezi.

Descoperă în rândurile de mai jos cum să îți accesorizezi ținuta de Halloween! Acestea sunt piesele care îți vor completa look-ul!

Ținuta elegantă a unei regine a Întunericului

Ți-ai pregătit o rochie de catifea neagră sau poate una de dantelă, mulată pe corp și cu guler înalt? Dacă vrei să întruchipezi un personaj stilat și elegant cu ocazia Halloween-ului, fie că este vorba despre regina vampirilor, stăpâna întunericului sau o vrăjitoare puternică, acestea sunt accesoriile care vor da viață personajului tău!

Dacă vrei să întruchipezi un personaj plin de mister și magie, inelul din argint cu larimar și ametist poate fi alegerea potrivită, mai ales dacă ne gândim la vrăjitoare! Decorat cu un cap de dragon, cu siguranță bijuteria va contura un personaj puternic, de neoprit! Bijuteria e placată cu rutheniu și cu aur galben de 14 karate și se potrivește perfect în contextul acestei sărbători.

Inel din argint cu larimar și ametist – RI358

 

Dorești un accesoriu intrigant, demn de o femeie fatală expertă în magie neagră? Brățara din argint cu cornalină și granat, în formă de șarpe, are influențe goth care completează de minune un personaj dominant.

Brățară din argint cu cornalină și granat – DB232

 

Aparițiile din seara de Halloween sunt pline de putere, personalitate și, cel mai important, mister. Asocierea unui animal precum leopardul, ținutei tale întunecate suntem siguri că va crea acea doză de mister. Pandantivul realizat din argint și ornamentat cu marcasite și cu un rubin fațetat credem că este exact ce cauți!

Pandantiv din argint cu marcasite și rubin – DP3264

 

Bijuterii cu influențe goth

În multe apariții de Halloween se regăsesc influențe ale stilului goth! „Vampirița” cu un look viclean sau o ființă a întunericului trebuie să aibă un outfit cât mai autentic.

Dacă plănuiești să porți o pereche de pantaloni de piele completată de un corset decorat cu dantelă sau o rochie neagră purtată cu bocanci sau botine cu toc, iată ce bijuterii îți recomandăm!

Brățara din argint decorată cu un cap de leu impunător, poate fi principalul accesoriu al ținutei tale. Bijuteria din argint masiv este atât de expresivă încât nu vei simți nevoia de a-ți completa ținuta cu un alt accesoriu. Pregătește-te să surprinzi cu apariția ta!

Brățară din argint Cap de leu – DB765

 

Nu avem nici cea mai mică îndoială că o răzbunătoare ar purta pandantivul din argint în formă de pistol. Realizat din argint 925 ‰, în combinație cu zirconia, piatră de sinteză, este cea mai plăcută modalitate de a aduce la viață costumul unui personaj tipic pentru sărbătoarea de Halloween.

Pandantiv din argint pistol – DP2169

 

Plănuiești să ai o apariție elegantă și subtilă, care totuși să fie în spiritul sărbătorii de Halloween?

Îți recomandăm un set din argint care prezintă un simbol al Halloween-ului. Ornamentat cu citrin și diopsid chrome, setul înfățișează niște păianjeni stilizați! Cerceii se prind de ureche cu ajutorul tijelor închise la spate și îți vor pune în evidență trăsăturile, iar inelul va contura cu siguranță o apariție surprinzătoare.

Set din argint cu citrin și diopsid chrome – CS2115

 

Accentele potrivite pentru un Halloween clasic!

Cel mai des întâlnit simbol al Halloween-ului este craniul (skull), fiind considerat chiar un clasic în costumațiile acestei sărbători. Așadar, dacă îți dorești să adopți în acest an o ținută clasică, accesoriile cu skull sunt cheia!

Un inel din argint skull, este un accesoriu perfect pentru tematica de Halloween, mai ales dacă adori să porți inele. Conceput din argint masiv și întruchipând un craniu, accesoriul poate fi purtat și în alte ipostaze, devenind o bijuterie universal valabilă.

Inel din argint skull – DI4651

 

Conturează o poveste incitantă pentru personajul tău de Halloween și accesorizează-te corespunzător. Pandantivul din argint Skull, conceput din argint masiv 925 ‰ are un design inedit, conturând imaginea unui polițist al nopții. Detaliile transformă bijuteria într-o piesă de rezistență pentru o seară memorabilă!

Pandantiv din argint Skull – DP2774

 

Preferi simplitatea și de Halloween

Din diverse motive, ai decis ca de acest Halloween să nu te costumezi? O ținută all black e simplă și de efect? Plusează totuși cu accesorii în ton cu sărbătoarea: este ușor și ditractiv!

Una dintre cele mai bune recomandări este pandantivul din argint crocodil, care se potrivește de minune ținutelor minimaliste, într-o singură culoare sau casual. În plus, suntem siguri că vei reuși să integrezi acest accesoriu și în alte apariții de pe parcursul anului.

Pandantiv din argint crocodil – DP5560

 

Cine spune că nu poți capta toate privirile de Halloween cu o pereche de pantaloni din piele și tricoul cu formația ta rock preferată? Până la urmă poate fi considerat un costum… reprezinți un fan înfocat al trupei. Tot ce îți mai lipsește este un accesoriu cu personalitate.

Îți recomandăm inelul din argint Skull, care va defini atât de bine acest ansamblu vestimentar.

Inel din argint Skull – RI989

 

Halloween-ul bate la ușă, așa că grăbește-te să comanzi online piesele tale preferate de la Accent Bijuterii. Ai zero taxe transport pentru orice comandă mai mare de 200 de lei prin Urgent Cargus! Te așteptăm în magazinul nostru de pe strada D. I. Mendeleev nr.26 – sector 1, Piața Romană, să descoperi întreaga colecție dedicată sărbătorii Halloween-ului.

 

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro