Tendinte

Clasicul revine! Bijuteriile cu perle fac din nou senzație

on
26 martie 2020

Atât de iubite de Coco Chanel, perlele au împodobit, după dispariția iubitei creatoare de modă, bijuterii cu un aer ușor desuet. Le-am asociat pentru multă vreme doamnelor rafinate, aparițiilor retro cu pecete de nostalgie și tinerelor îndrăgostite de moda vintage.

 

De câțiva ani, însă, perlele s-au hotărât să ne demonstreze că nu aparțin doar trecutului și că au armele potrivite pentru a cuceri viitorul. Iar expansiunea lor e mai pronunțată ca oricând în primăvara 2020: clasicul aprinde din nou imaginația, iar bijuteriile cu perle fac din nou senzație. Descoperiți în rândurile de mai jos propunerile pentru acest an!

Bijuteriile cu perle, din nou pe culmile tendințelor: ce vă recomandăm acum

Dacă femeia care a schimbat moda și care a redefinit stilul cu fiecare look, Coco Chanel, adora șiragurile imaculate și lungi de perle sau lănțișoarele la baza gâtului, azi perlele redevin exuberante și jucăușe. Desigur că se poartă în continuare și abordările clasice, ultra elegante, dar acum pietrelor semiprețioase le place să amintească faptul că au sălaș în adâncurile colorate ale mării, că se nasc prin miracole și că merită cinstite ca atare.

 

Iată ce bijuterii cu perle vă recomandăm în acest an!

Un inel cu perlă va reprezenta mereu o bijuterie capabilă să vă transforme apariția. Acesta este și cazul Inelului din argint cu perlă mabe, care ne duce instantaneu cu gândul la povești cu sirene. Placată cu aur alb de 14 karate, bijuteria este o fiesta a creativității conjugate cu eleganța. Inelul este ornamentat cu piatră mabe și cu zirconia și va arăta extraordinar alături de o pereche de pantaloni din lână moale și un pulover din același material. Nu vă temeți de look-urile albe din cap până în picioare!

Inel din argint cu perlă mabe – CI9811

 

 

Wow! Este tot ceea ca am putut spune atunci când am văzut ceea ce a ieșit din mâinile maeștrilor noștri bijutieri! Cerceii din argint cu topaz bleu și cu perlă barocă sunt demonstrația ideală a faptului că bijuteriile actuale mustesc de exuberanță, nu numai de eleganță. Combinația dintre albastrul ca cerul al topazului și albeața perlei baroce este atît de modernă și totodată nemuritoare, încât acești cercei vor avea locul asigurat printre tendințele nepieritoare. Nu ezitați să purtați alături de o rochie cu umerii goi care să permită bijuteriilor să se afișeze în toată splendoarea lor!

Cercei din argint cu topaz bleu și perlă barocă – DC2541

 

Considerați totuși că perlele nu pot „demisiona” din poziția lor de regine ale eleganței? Este posibil ca superbii cercei de mai jos să vă dea dreptate. Sunt atât de frumoși, perpetuând cromatic misterul unui apus de soare reflectat în valurile spumoase și albe. Cerceii sunt realizați din argint și decorați cu perle mabe și cu rubin, într-o combinație de zile mari. Placați cu aur galben de 14 karate, se vor preta de minune la un costum cu fustă și sacou, dar și la o rochie de catifea care mustește de rafinament.

Cercei din argint cu perle mabe și rubin – DC2626

 

 

Revenim la inele, deoarece sunt o bijuterie care reflectă atât de somptuos frumusețea unei perle. Una dintre piesele preferate ale artiștilor Accent Bijuterii, inelul din argint cu perlă de cultură aparține pe degetul unei prințese contemporane. Este placat cu aur alb de 14 karate și va reprezenta acea bijuterie pe care o veți iubi atât de tare, încât nu veți mai accepta să vă despărțiți de ea. Și cine nu v-ar înțelege?

Inel din argint cu perlă de cultură – DI715

 

Suntem gata să o invităm pe Coco Chanel în epoca contemporană deoarece, după atât de mult timp, chiar avem ce îi arăta. Sufletul ni se umple de mândrie în fața podoabei spectaculoase reprezentate de Colierul din argint cu perle, rubin și email. O bijuterie demnă de o regină, placată cu aur galben de 14 karate, colierul sparge albeața pură a perlelor cu pietrele îngemănate sub formă de păun: demult nu am mai văzut o bijuterie atât de plină de creativitate! Piesa trebuie să împodobească acele rochii-spectacol, de bal, dar se va preta și la combinațiile elegante ce cer o bijuterie căreia i te-ai putea adresa cu „Maiestatea Voastră”.

Colier din argint cu perle, rubin și email – DS171

 

Acum, că am pătruns în lumea magică a colierelor din perle, nici că vrem să o mai părăsim, mai ales atât timp cât avem să vă arătăm minunății cât cuprinde. Colierul din argint cu perle, ametist și topaz este placat cu aur galben și roz de 14 karate și are o lungime de 55 de cm. Cu toate acestea, detaliile de mai sus vor păli în fața frumuseții sale radioase: colierul e decorat cu floare și sclipește într-o nuanță de o inocență răvășitoare. Vă recomandăm asocierea cu o rochie cu design tip sirenă, care să dezvăluie seducător osatura pieptului și această bijuterie splendidă.

Colier din argint cu perle, ametist și topaz – DS200

 

Încheiem lista noastră de bijuterii cu perle care au furat inima anului 2020 și au închis-o într-un cufăr cu preafrumosul Colier din argint cu perle și topaz bleu. Lungă de 48 de cm și placată cu aur galben de 14 karate, piesa are un aspect divin și un look care se va preta celor mai exclusiviste combinații vestimentare. De la gale de caritate la ieșiri la teatru, de la seri la operă la baluri princiare, dar trecând și prin ceremonii mai intime, cum sunt nunta și botezul, acest colier vă va întovărăși peste tot. Nu mai rămâne decât să îi permiteți accesul în inima dvs.

Colier din argint cu perle și topaz bleu – DS370

 

Anul 2020 primește cu brațele deschise superbele bijuterii cu perle! În rândurile de mai sus am compus oda celor mai frumoase piese ornate cu pietrele misterioase, pline de sensibilitate și romantism. Asociați eleganța cu formele spectaculoase și cu designurile exuberante, întrecând orice așteptări acum!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro