Tendinte

#Iubeșteromânește: 10 cadouri ideale pentru Dragobete

on
24 februarie 2022

Dragostea trebuie sărbătorită cu orice prilej, indiferent că este Valentine’s Day sau Dragobete sau chiar o zi ca oricare alta. Persoana pe care o iubim merită să știe cât de mult o prețuim, însă uneori dragostea este atât de intensă, încât avem nevoie de un mic ajutor pentru a arăta ce simțim. Pentru acei dintre voi care nu își găsesc ușor cuvintele, noi am pregătit cadourile ideale: bijuteriile.

Ne lăsăm fermecați de acest sentiment și îți propunem să #Iubeștiromânește cu bijuteriile Accent!

Inele

Inelul a fost întotdeauna cadoul suprem în aceste zile ale dragostei! Indiferent de situație, inelul simbolizează cele mai pure sentimente și cea mai intensă afecțiune.

Nu este cadou mai potrivit de Dragobete decât ametistul! Acest cristal are o vibrație spirituală înaltă, este piatra lunii februarie și a nativilor din zodia Pești și este înconjurată de energii vindecătoare și de iubire pură și adevărată. Îți recomandăm inelul din argint cu ametist și perle care, îți mai spunem un secret, face parte din colecția bijuteriilor în culoarea anului Very Peri.

Inel din argint cu ametist și perle – RI1945

 

Spune „te iubesc” cu un inel din argint cu diamant natural. Optează pentru bijuteria Accent decorată cu o piatră specială, diamantul! Acest inel o va lăsa fără cuvinte.

Inel din argint cu diamant natural – RI2124

 

Piatra iubirii pasionale și intense, rubinul este o alegere minunată pentru cadourile de Dragobete. Arată-i că ea e unica iubire a ta printr-o bijuteri la fel de spectaculoasă ca ea: inelul din argint cu tanzanit și rubin.

Inel din argint cu tanzanit și rubin – RI2198

 

Cercei

O pereche de cercei atent aleasă va avea același impact ca un inel de Dragobetele acesta! Alege simboluri romantice, așa cum este inima și cel mai sincer „te iubesc”.

Rodolitul și tanzanitul reprezintă o asociere încântătoare și plină de pasiune. Placați cu aur alb de 14 karate, cerceii din argint cu rodolit și tanzanit au formă de flori și vor transmite mesajul tău către ea: “tu ești primăvara mea”.

Cercei din argint cu rodolit și tanzanit – DC6399

 

Un model clasic al iubirii, cerceii din argint cu inimioare spun fără doar și poate #Iubeșteromânește. Sunt concepuți din argint masiv 925 ‰ și se prind de ureche cu ajutorul tortițelor mobile.

Cercei din argint inimioare – DC5995

 

Adorăm inimioarele și știm că și ea simte la fel! Îți recomandăm o pereche de cercei din argint lucios. De data aceasta, prinderea de ureche se face cu ajutorul clipsurilor, care transformă acest accesoriu într-o bijuterie glam inspirată de eclecticii ani 80. O piesă iconică pentru adevăratele doamne.

Cercei din argint lucios – DC4056

 

Lanțuri și pandantive

Pentru că știm că uneori dragostea se află în gesturile simple, avem pentru tine recomandarea perfectă – lănțișoarele din argint. Acestea rezistă testului timpului și simbolizează infinitul, ele pot fi cadoul tău în cinstea iubirii.

Lanțul din argint de 3mm, cu o lungime de 45 de cm sau lanțul din argint de 4mm cu o lungime de 60 de cm? Imaginează-ți ce și-ar dori ea! Dar, până la urmă, cine spune că trebuie să alegi? Cum tendințele actuale recomandă juxtapunerea, i le poți dărui pe toate: lanțul din argint de 4mm cu lungime de 45 de cm, lanțul din argint de 3mm cu lungime de 40 de cm sau lanțul din argint de 2mm cu o lungime de 40 de cm! Trebuie doar să te hotărăști!

Lanțuri din argint

 

Un cadou ceva mai special poate fi acest pandantiv sub formă de inimă lucrat manual! Decorat cu un abalone mov această piesă va fi modul tău de-ai spune că o iubești exact așa cum este.

Pandantiv din argint cu abalone mov – DP3984

 

Seturi

Seturile sunt cadourile care impresionează fără doar și poate! Cu un astfel de cadou poți să o faci să se simtă din nou ca la început.

Ne reîntoarcem la ametist într-un set lucrat manual, cu un design romantic. Dacă femeia pe care o iubești știe să iasă mereu în evidență, atunci setul din argint cu ametist este menit pentru ea. Arată-i că viața ta este roz de când o iubești!

Set din argint cu ametist – DS567

 

Strălucitor și elegant, setul din argint cu tanzanit o va lăsa fără cuvinte. Placat cu aur alb de 14 karate, este compus dintr-un pandantiv ce vine însoțit de un lanț cadou, cercei și inel decorate în culoare anului Very Peri. Cu siguranță vei transforma sărbătoarea iubirii într-una de neuitat.

Set din argint cu tanzani – DS1105

 

#Iubeșteromânește cu bijuteriile Accent de Dragobete! Simbolul inimii, pietrele prețioase pline de subînțeles, argintul fermecător și strălucitor toate te așteaptă să le alegi în cinstea iubirii tale. Anul acesta lasă o bijuterie Accent să spună ceea ce tu simți pentru persoana iubită: dragoste nemărginită!

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro