Evenimente

Oferă cadouri cu adevărat speciale! Celebrează Dragobetele cu bijuterii handmade

on
24 februarie 2021

Zeu pețitor la daci sau fiul Babei Dochia, un flăcău chipeș și nestatornic care iubea cu patimă și rătăcea prin păduri, Dragobetele este corespondentul autohton al Sfântului Valentin din tradiția catolică. Sărbătorită pe data de 24 februarie, ziua iubirii la români marchează de asemenea și începutul primăverii, renașterea naturii și debutul anului agricol.

Ce poate fi mai frumos și mai special pentru a celebra o sărbătoare atât de adânc inoculată în folclorul românesc decât o bijuterie lucrată manual? Iubește românește și sărbătorește Dragobetele prin propunerile noastre de mai jos!

Pandantive

Sigur persoana pe care o iubești are un lănțișor preferat! De Dragobetele acesta nu-ți rămâne decât să îi completezi lănțișorul cu un pandantiv handmade.

Cu nuanța delicată de violet sugerând dragostea în cel mai subtil mod cu putință, pandantivul din argint cu sugilit este un cadou atât de reprezentativ pentru această sărbătoare. Va adora finețea detaliilor acestei bijuterii splendide, ce va completa orice ținută.

Pandantiv din argint cu sugilit – DP1893

 

Considerat din cele mai străvechi timpuri simbol al iubirii, ametistul împodobea un inel al Sfântului Valentin, dar acest lucru nu ar trebui să te descurajeze să îl oferi drept dar de Dragobete, ba dimpotrivă. Pandantivul din argint cu ametist îi va aminti cât de mult o iubești, fiind o bijuterie pe care doamnele și domnișoarele de pretutindeni ar purta-o cu toată mândria din lume.

Pandantiv din argint cu ametist – DP3352

 

O bijuterie spectaculoasă, lucrată manual care conferă eleganță artistică este pandantivul din argint cu jasp, piatra soarelui și druză de agat. Modelul acestei bijuterii va fi adorat de acele firi creative și nonconformiste. În plus, se potrivește cu succes atât la un pulover gros, câr și la o rochiță de primăvară, așadar va fi cu siguranță un cadou inspirat.

Pandantiv din argint cu jasp, piatra soarelui și druză de agat – DP4444

 

O fire boemă și creativă se va îndrăgosti de pandantivul din argint cu cuarț roz. Are un farmec aparte și emană iubire cât cuprinde. Trebuie subliniat faptul că magicul cuarț roz este piatra inimii și cristalul dragostei necondiționate. Prin urmare, va fi un cadou special cu ocazia zilei de Dragobete.

Pandantiv din argint cu cuarț roz – DP4423

 

Tot cu cuarț este decorat și acest floral pandantiv din argint. Delicat și romantic, va exprima tot ceea ce tu simți pentru sufletul tău pereche. Pandantivul are un model floral care se va potrivi de minune cu sezonul de primăvară-vară.

Pandantiv din argint cu piatră de cuarț – DP4224

 

Inele

Bijuterii ale iubirii, inelele exprimă cele mai profunde sentimente de dragoste. Având o culoare atât de suavă, cuarțul roz este perfect pentru Dragobete. Îți recomandăm un inel din argint cu cuarț roz care îi va spune fără doar și poate cât de mult o iubești. Atrăgând energiile pozitive și dăruindu-le înapoi cu generozitate, această bijuterie se asortează perfect la ținutele feminine și elegante.

Inel din argint cu piatră de cuarț roz – DI1300

 

Dacă îi plac mult accesoriile care ies în evidență, atunci inelul din argint cu sugilit o va surprinde total. Considerat a fi o piatră protectoare care potențează autocontrolul, sugilitul a fost adesea confundat cu ametistul, reținând tot șarmul acestuia. Bijuteria pe care ți-o recomandăm este spectaculoasă și elegantă. Cu siguranță va fi cel mai frumos cadou!

Inel din argint cu sugilit – CI9148

 

Brățări

Elegante și rafinate, brățările se potrivesc la orice combinație vestimentară și vor constitui un cadou minunat pentru acele femei mereu în pas cu moda. Unde mai pui faptul că dacă oferi un astfel de cadou de Dragobete, bijuteria va căpăta o nouă semnificație pentru ea.

Brățara din argint cu safir reprezintă o alegere inedită pentru acele femei stăpâne pe stilul lor vestimentar. Elegantă, de o noblețe aparte, această brățară complimentează încheietura delicată a unei prezențe discrete ce știe să cucerească prin detalii de finețe. Safirul a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu regalitatea și romantismul și nu putem trece cu vederea că a reprezentat alegerea de piatră prețioasă pentru inelul de logodnă dăruit Prințesei Diana de către Prințul Charles. Este aproape imposibil ca această piatră să lipsească din celebrarea iubirii, ziua de Dragobete.

Brățară din argint cu safir – DB149

 

Grațioasă și sofisticată, brățara din argint cu ametist reprezintă o altă bijuterie magică de Dragobete. Va străluci la încheietura purtătoarei sale în orice situație, complimentând atât rochii, cât și sacouri sau bluze. Excelentă este și alegerea ametistului, o piatră prețioasă cu o legătură atât de puternică cu dragostea.

Brățară din argint cu ametist – EB35

 

Cercei

Bijuteria cu care nu dai niciodată greș atunci când o oferi cadou, completarea naturală pentru orice ținută feminină, cerceii sunt pe placul Dragobetelui. Alături de câteva flori prinse în păr, cerceii de la Accent recreează farmecul zânelor ce protejau iubirea în tradiția românească.

Perechea de cercei lucrată manual din argint cu rășină redă, prin detaliile de culoare roșie suprapuse peste argint, motive populare îndrăgite. Au un aer festiv potrivit cu sărbătoarea de Dragobete și un farmec pe care nu îl poți contesta. Vor fi magici alături de vestimentațiile cu inserții folclorice.

Cercei din argint cu rășină – DC4090

 

Deși safirul se regăsește în atâtea culori, parcă nuanța iubirii esteăn continuarea cea mai încântătoare dintre toate, ci anume rozul! De Dragobete oferă în dar o pereche specială de cercei cu safir. Realizați din argint și ornamentați cu pietre fațetate de safir, cerceii strălucesc sublim! De asemenea se prind de ureche cu ajutorul tortițelor mobile, ceea ce îîi face extrem de ușor de purtat. O astfel bijuterie va surprinde toată emoția intensă a sărbătorii de Dragobete.

Cercei din argint cu safir – DC852

 

De Dragobete, iubește românește cu ajutorul celor mai frumoase bijuterii handmade. Selecția noastră de bijuterii lucrate manual te așteaptă să o descoperi cu sufletul plin de dragoste. Din pasiune, creăm de peste 30 de ani piese de calitate, pline de frumusețe și originalitate. Credem cu tărie că pentru orice ținută există o bijuterie și pentru orice bijuterie există un moment prețios. De Dragobete iubește cu Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro