Tendinte

Tendințe îndrăznețe pentru toamna 2019

By
on
25 august 2019

Între perle XXL, zale puternice și amulete mistice, iată o selecție de piese ce vor face furori în această toamnă! Nu vă rămâne decât să le parcurgeți și să decideți care dintre aceste tendințe vi se potrivește sau, mai bine spus, la ce ocazii veți asorta fiecare dintre aceste tipuri de bijuterii.

Perla este din totdeauna unul dintre cele mai dorite obiecte decorative, fie incrustată într-o bijuterie sau ca atare, în rândurile colecționarilor de nestemate. Iar când tendințele dictează supradimensionare, bijuteriile nu pot decât să urmeze valul și să se lase purtate către cele mai îndrăznețe orizonturi.

Brățară din argint cu perle de cultură – CB3247

Inel din argint cu perlă barocă – DI359

Broșă din argint cu perlă de cultură – DP322

Cu faimoasele zale ne-am întâlnit recent, într-un articol despre tendințele lui 2019. Se pare că acest laitmotiv al lumii bijuteriilor persistă și nu-și dezminte previziunile de la începuturile acestui an. Modelele de bijuterii cu zale propuse mai jos pot fi combinate în mai multe variații, pentru care veți găsi piesele potrivite plecând de la elementele de mai jos:

Brățară din argint cu zale – DB75

Inel din argint cu zale – CI2825

Lanț din argint cu zale teșite, 4.44 mm – CS673

Talismanele și monedele sunt extrem de căutate în această perioadă, iar Accent Bijuterii are o gamă vastă de astfel de bijuterii: Simboluri creştine şi precreştine, Simboluri religioase și culturi sau Simboluri românești. Iată și câte o bijuterie reprezentativă pentru fiecare dintre aceste colecții:

Pandantiv din argint – Caduceu – CP2890

Inel din argint – Monedă Alexandru cel Mare – DI2027

Pin din argint – Lupul Dacic L – CP2503

Aliniați-vă tendințelor din această toamnă și asigurați-vă că nu vă lipsește nimic din colecția personală pentru a urma trend-urile! Bijuteriile Accent pot fi comandate de pe magazinul nostru online sau din magazinul fizic din București. Pe curând !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro