Tendinte

Toamnă – iarnă 2020: ce ne pregătesc marile podiumuri?

By
on
22 septembrie 2020

Se spune și s-a și demostrat istoric că cele mai dificile perioade ale istoriei omenirii au născut cele mai inovatoare curente artistice și culturale, iar moda nu face excepție. Bijuterille sunt o ramură vitală în fashion, așadar marii designeri au avut deja la dispoziție două sezoane cel puțin tumultoase pentru a seta noile tendințe 2020 pentru anotimpurile reci. Trăim vremuri de pomină, așa că le acordăm toate încrederea pentru a ne răsfăța simțurile estetice și in această a doua jumătate a anului.

Unul dintre marii clasici ai artei bijutiere, perla, cunoaște o reinventare de proporții: perla clasică este deja de domeniul 2019, pentru că perla lui 2020 are forme neregulate, se prezintă neconvențional și ″fură startul″ unui 2021 pentru care doar imaginația bogată ne poate face să concepem ce va urma. Însă până atunci, ne bucurăm de noile interpretări ale pietrei ce nu se demodează niciodată:

Una dintre tipologiile de bijuterii despre care știm că se numără printre favoritele tale este piesa ce combină mai multe pietre colorate, transformând orice ținută, cât de simplă, într-un curcubeu ce captează invariabil atenția privitorilor. Unde mai pui că poate salva un outfit anost sau înălța vibrația celui mai spectaculos dintre ele?

Unul dintre tipurile de bijuterie cele mai dragi nouă, Talismanul, este aici în acest sezon și se poziționează subtil printre colecții, dar are întotdeauna un impact mai mare decât multe alte piese de bijuterie clasice sau convenționale. Îți prezentăm câteva modele și te invităm să le îndrăgești așa cum o facem și noi de peste 30 de ani, dar și cum marii designeri le pun la rang de cinste în acest sezon:

Așa cum te-am obișnuit, selecția de mai sus este doar o mică parte din colecțiile în care poți găsi familii numeroase de bijuterii din același stil, așa că te invităm în magazinul nostru, fie online sau în Piața Amzei din București, pentru și mai multe piese cu Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro