Evenimente

Vine Paștele! 9 bijuterii pe care să le includem în ținutele de sărbătoare

By
on
14 aprilie 2020

Deși în acest an Paștele se poate anunța o sărbătoare mai solitară decât ar fi fost plăcut sufletului nostru, tocmai acesta este testul pe care suntem îndemnați să îl trecem. Până la urmă, sărbătoarea Învierii se trăiește cu sinele, se scaldă în lumina interioară și presupune mai puțin distracția împărtășită și mai mult emoția resimțită la singular.

Ceea ce nu înseamnă că nu e cazul să vă gătiți de Paște! Ba dimpotrivă, căci bijuteriile cu pietre prețioase vor reverbera de sentimentele profunde din inima dvs și vă vor ajuta să accentuați latura pozitivă și învățămintele cele mai importante sărbători a creștinătății. Azi vă recomandăm 9 piese superbe, numai bune de purtat de Paște!

De Paște, trăiți emoția cu 9 bijuterii de suflet!

Motive creștine, culoare și pietre doldora de semnificații aparte. Mai jos am adunat cele 9 bijuterii care se vor aproape de dvs de cea mai frumoasă și mai importantă sărbătoare. Lasați-le să vă mângâie sufletul, să vă curețe de tot ce e rău, să vă întărească credința și speranța în mai bine! Iată ce vă recomandăm!

Simboluri creștine

Poate cel mai frumos pandantiv pe care ați putea să îl agățați acum cu dragoste de lănțișorul dvs preferat este cel înfățișând Biblia! Dacă este un efect pozitiv al timpurilor dificile pe care le trăim, acela este aplecarea mai profundă spre spiritualitate, reîntoarcerea la sinele nostru nemuritor. Cel mai emoționant și mai puternic simbol al creştinătăţii, Cartea Cărților, Biblia se deschide în pandantiv cu primele versuri din rugăciunea Tatăl Nostru și vă va sta cu siguranță alături la bine și la greu. Permiteți-i să vă oblojească rănile spiritului de acest Paște!

Pandantiv din argint Biblia – CP2397

 

Chiar dacă nu veți putea merge să luați lumină, nu înseamnă că nu vă puteți scălda în cea mai importantă aură, cea din sufletul dvs. Pandantivul în formă de cruce vă va păzi inima și credința nu numai de Paște, dar și în tot restul anului. L-am conceput cu dragoste pentru dvs, imprimând în argint cele mai bune emoții și toate urările noastre de liniște, sănătate și fericire.

Pandantiv din argint – Cruce – CP5354

 

Încheiem galeria celor mai reprezentative simboluri creștine cu un inel de care sufletul dvs nu se va mai vrea despărțit. Inelul din argint înfățișând Cartea sfântă, Biblia, va fi bijuteria care va reverbera de semnificațiile atât de frumoase ale Învierii Domnului. Conceput din argint, inelul se poate desface pentru a adăuga o poză: poate a copilului, a iubitului sau a mamei dvs. Oare poate fi ceva mai frumos?

Inel din argint – Biblie – DI2038

 

Pietre pline de semnificație

De Paște, bijuteriile pe care le alegeți trebuie să cucerească nu numai cu exteriorul, dar mai ales cu interiorul. „Sufletul” lor sunt pietrele pline de semnificații: vindecarea, protecția, îndemnul la dragoste și accentuarea spiritualității sunt valorile după care ne ghidăm acum. Iată ce vă sfătuim să includeți în ținutele de sărbătoare!

Peridotul a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru virtuțile sale protectoare, ținând la distanță energiile negative. În plus, această piatră întărește voința, calmează spiritul și liniștește: exact ceea ce aveți nevoie acum. De partea cealaltă, miraculoasele perle dau speranță, vă ajută să depășiți perioadele încărcate și chiar depresive, conferă puritate și pace. Asociați aceste pietre pline de semnificații aparte în Cerceii din argint cu perle și peridot, atât de frumoși și atât de potriviți pentru Paște.

Cercei din argint cu perle și peridot – DC3248

 

Piatră a inimii și a iubirii necondiționate, cuarțul vă învață să dăruiți fără a aștepta să primiți nimic înapoi: una dintre cele mai frumoase lecții pe care ni le-a dat și Iisus Hristos. Sugerând puritatea, răbdarea și perseverența, simbol al infinităţii, această piatră e perfectă pentru cea mai importantă sărbătoare. La Accent Bijuterii vă recomandăm o brățară din argint cu pietre de cuarț fumuriu, placată cu rutheniu și aur galben de 14 karate, o adiție pentru acum și pentru totdeauna.

Brățară din argint cu pietre de cuarț fumuriu – DB942

 

Ametistul are un mesaj simplu: renunțați la orgoliu pentru a vă supune lui Dumnezeu, jertfiți eul propriu pentru a primi în schimb claritatea spirituală și înțelepciunea. Ce mesaj ar fi putut fi mai potrivit pentru sărbătorile pascale? De data aceasta, ne-am îndrăgostit de Cerceii din argint cu granat și ametist, placați cu rutheniu și aur galben de 14 karate, pe care vi-i recomandăm din toată inima.

Cercei din argint cu granat și ametist – DC3235

 

Culoare

Paștele e sărbătoarea revenirii la viață, atât a Mântuitorului, dar și a naturii. Scăldați în culoare bijuteriile pe care le veți purta și lasați emoțiile negative să se topească în fața amalgamului de galben solar, verde crud sau albastru celest.

Ce ne place? Cu siguranță, Brățara din argint cu ametist și rodolit, o superbă întrepătrundere de galben plin de soare și violet cu aură de regalitate. Bijuteria taie respirația și se va potrivi de minune cu acele rochii pline de romantism, pe care vă sugerăm să le purtați de Paște, chiar dacă stați acasă. Brățara e placată cu rutheniu și aur galben de 14 karate și un adevărat model de artă și măiestrie.

Brățară din argint cu ametist și rodolit – DB936

 

Albastrul cerului și verdele proaspăt al pomilor și al ierbii se îmbrățișează în Pandantivul din argint cu cianit, topaz, diopsid și safir. Dar mai avem un motiv pentru care vă sugerăm să îl aduceți în viețile dvs de Paște. În formă de pește, un simbol sacru pentru sărbătoarea Învierii, bjjuteria va aduce în inima dvs darul umilinței, poate cel mai important nu numai de Paște, dar în toată această perioadă. Asociați cu o vestimentație în tonuri imaculate de alb.

Pandantiv din argint cu cianit, topaz, diopsid și safir – DP3591

 

Încheiem oda adusă Paștelui cu cea mai frumoasă culoare a primăverii, verdele. Îndemnând la speranță, exact ceea ce avem nevoie mai mult decât de orice acum, smaraldul care strălucește plin de viață pe Brățara de argint placată cu rutheniu și aur galben vă va întovărăși de Paște, purtându-vă de grijă. Asociați cu o cămașă de mătase și chiar cu pantaloni scurți, dacă aveți noroc să puteți ieși afară.

Brățară din argint cu smarald și diopsid chrome – DB938

 

De Paște, sărbătoriți acasă, alături de cei pe care îi iubiți cel mai tare, dar deschideți-vă sufletul spre emoțiile și armoniile celești cu ajutorul bijuteriilor recomandate de noi. Aveți de ales între simboluri creștine, pietre pline de semnificație, culori vibrante, toate mărturii ale unei sărbători care se petrece mai ales în suflet.

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE
1 Comentariu
  1. Răspunde

    manasia

    15 aprilie 2020

    Bijuterii lucrate cu maiestrie, migala si simt artistic ! Felicitari!
    Sarbatori fericite cu sanatate si multa inspiratie !

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro