Evenimente

10 bijuterii fresh pentru o vară senzațională

on
7 august 2021

Vara asta este plină de strălucire, zile însorite şi temperaturi ridicate, iar domeniul modei ilustrează atât de bine aceste caracteristici ale verii prin accesorii, obiecte vestimentare și bijuterii incendiare!

Dacă ar fi să găsim un termen care să caracterizeze cel mai bine bijuteriile acestei veri, acela ar fi prospețimea. Ele aduc un plus ținutelor de vară și sunt o încântare pentru ochi!

Am adunat pentru tine, în acest articol modele minunate, care te revigorează după o zi caniculară și îți demonstrează din plin de ce vara e cel mai iubit anotimp. Iată la ce ne referim!

Culori pastelate

Dulci și diafane, pastelurile emană o prospețime de neegalat. Bijuteriile în aceste culori sunt magice pe timp de arșiță, dar se potrivesc la fel de bine și în vacanța ta la mare, creând o apariție de poveste.

Bijuteria de mai jos este minunată pentru o ținută feminină, inspirată din mitologia greacă, amintind de grația unei zeițe. Brățara din argint cu prehnit și diopsid chrome este placată cu aur alb și galben de 14 karate și va fi una dintre cele mai fresh alegeri pentru vara 2021.

Brățară din argint cu prehnit și diopsid chrome DB1641

 

Puține bijuterii reușesc să sublinieze farmecul unei zile de vară la fel de bine precum cerceii din argint cu citrin, peridot și tanzanit. Placați cu aur alb și galben de 14 karate, vor fi accesoriul suprem al petrecerilor verii 2021. Culorile pietrelor ne duc cu gândul la o limonadă rece cu mentă… proaspeți și revigoranți!

Cercei din argint cu citrin, peridot și tanzanit DC5409

 

Safirele multicolore merg mână în mână cu vara lui 2021! Poartă o pereche de cercei cu design floral, colorați în nuanțe vii pentru o vară fresh. Placați cu aur alb de 14 karate, cerceii sunt ornamentați cu safire multicolore fațetate.

Cercei din argint cu safire multicolore DC5438

 

Ca să atragi toate privirile, asociază tonurile pastelate cu accente mov, precum în cazul setului din argint cu peridot, rodolit și ametist. Format din pandantiv și cercei, setul îți va asigura de fiecare dată o apariție desăvârșită. E placat cu aur alb de 14 karate, iar motivele florale sunt atât de cuceritoare.

Set din argint cu peridot, rodolit și ametist DS841

 

Laitmotivul verii: inelul din argint cu larimar e unul dintre cele mai fresh modele de bijuterii din această vară. Piatra în formă de lacrimă va atrage toate privirile, iar nuanța acesteia îți va întregi ținutele lejere ale acestui sezon. Inelul este placat cu aur alb și galben de 14 karate.

Inel din argint cu larimar RI220

 

Tonuri solare

Fresh și atât de atrăgătoare, tonurile de galben, portocaliu sau roșu îți colorează vara în nuanțele bucuriei.

Piatră a inimii și cristal al iubirii necondiționate, cuarțul deprinde tonuri aurii sau roșiatice atunci când e expus la lumină puternică, aceste tonuri solare înconjurându-te într-o aură angelică. Îți recomandăm inelul din argint cu piatră de cuarț care este placat cu rutheniu, accentuând irizațiile luminoase ale cuarțului.

Inel din argint cu piatră de cuarț DI9358

 

Citrinul, piatră a soarelui, aduce prosperitatea și succesul și îți va înlătura grijile și supărările cu nuanțele sale luminoase. Atunci când i se alătură opalul, topazul bleu și turmalinele roz, ceea ce reiese e un inel pe placul verii 2021. Această bijuterie îți pune cel mai frumos în valoare manichiura impecabilă.

Inel din argint cu opal, citrin, topaz bleu și turmaline roz DI9821

 

Dacă te afli în căutarea unei bijuterii care să se remarce cu ușurință în orice fel de ținută, inclusiv în cele simple sau office, noi îți recomandăm inelul din argint cu piatră de cuarț placat cu rutheniu și aur galben de 14 karate. Vara asta poartă mereu cu tine o părticică din energia verii!

Inel din argint cu piatră de cuarț DI9873

 

Perle

De ce spunem că perlele sunt fresh? Aceste bijuterii ne duc cu gândul la adâncul oceanelor, dar și la misterul unei nopți cu lună plină. Ce poate fi mai revigorant decât aceste peisaje? Mai mult, perla este una din tendințele verii 2021, fiind adesea găsită în ținutele momentului.

Uită de colierul clasic: bijuteria irezistibilă a verii sunt cerceii din argint cu perle baroce. Poartă-i cu părul strâns și o rochie cu umerii goi care să îți pună în evidență pielea sărutată de soare și bucură-te astfel de farmecul lor aparte.

Cercei din argint cu perle baroce DC5439

 

Colierele cu perle vor rămâne mereu favoritele tale? Noi îți recomandăm o bijuterie care transformă colierul clasic într-unul modern și revigorant! Colierul de argint cu perle, peridot și topaz, placat cu aur galben de 14 karate, este opțiunea perfectă pentru ținutele romantice de vară, dar și pentru cele elegante sau urbane.

Colier din argint cu perle, peridot și topaz DS812

 

Bijuteriile noastre sunt prospețimea de care ai nevoie în acest sezon! Fie că alegi coliere cu perle, inele în tonuri pastelate sau luminoase, cu bijuteria Accent vei obține un stil unic, elegant și personal. Modelele noastre sunt disponibile atât online, dar și în Galeria Accent, un spațiu al rafinamentului ce găzduiește ultimele colecții ale momentului, bijuterii din aur și un întreg univers al pietrelor naturale.

 

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro