Bijuterii

Pietrele naturale: protecția de care nu știai că ai nevoie

By
on
5 august 2021

Din cele mai vechi timpuri pietrele naturale au fost prietenele noastre de nădejde. Ca să se păzească de energiile negative şi să înfrunte obstacolele pe care viața le așterne în cale, oamenii au recurs la metode de protecție magică. De la superstiții, la gesturi aducătoare de noroc, talismane sau cristale, istoria civilizației noastre abundă în astfel de aliați care aduc mai multă stabilitate într-un univers mereu schimbător prin definiție.

Astăzi îţi vom vorbi despre câteva dintre cele mai puternice pietre naturale. Înconjurate de o aură mistică, dar și de energii vibrante, pietrele reduc stresul, protejează de rău și aduc noroc, sănătate și prosperitate. Află din rândurile de mai jos care sunt bijuteriile ce îți pot transforma viața!

Ametistul

Asociat zodiei Peștilor, ametistul vindecă inimile la cele mai înalte niveluri spirituale și este considerat o piatră foarte puternică și protectoare. Simbol al iubirii pure, adevărate și emoționale, ametistul oferă claritate spirituală și înțelepciune, încurajând sacrificiul eului în favoarea celorlalți și altruismul.

Activează puterea magică a ametistului purtând brățara din argint cu perle de cultură. De o eleganță aparte, reușește să surprindă la perfecție caracterul regal și nobil al ametistului. Iată un accesoriu care îți completează ținutele de ocazie și te protejează în același timp!

Brățară din argint cu ametist și perle de cultură – DB1651

 

Atrage cele mai bune energii în viața ta cu cerceii din argint cu ametist, cianit și topaz. Sunt placați cu aur alb și galben de 14 karate și spun povestea unei bijuterii ce îți va servi drept scut magic. Poartă-i la ocaziile speciale și vei străluci, din toate punctele de vedere!

Cercei din argint cu ametist, cianit și topaz – DC5423

 

Citrin

Luminos și cald precum soarele, citrinul înveselește și înviorează starea sufletească, oferind protecție contra bolilor. Nuanța sa efervescentă atrage prosperitatea. De asemenea, citrinul stimulează puterea de vindecare, eliminând toxinele și energizând țesuturile.

Atrage fericirea și optimismul cu inelul din argint cu rodolit și citrin placat cu aur alb și galben de 14 karate. Citrinul sub formă de inimă oferă delicatețe bijuteriei, potrivindu-se de minune la ținutele de zi cu zi, dar și în momentele când ai nevoie de o apariție spectaculoasă.

Inel din argint cu rodolit și citrin – DI8454

 

Inelul din argint cu citrin este o recomandare ideală pentru acelea dintre voi care adoră stilul clasic. Citrinul poartă în miezul său puterile creatoare ale Soarelui, iar acest lucru se observă atât de bine prin sclipirile sale jucăușe.

Inel din argint cu citrin – RI117

 

Aventurin

O piatră semiprețioasă mai puțin cunoscută, aventurinul va insufla noroc și prosperitate oricărei inițiative pe care o desfășori. Fie că ai o întâlnire importantă sau un interviu important, aventurinul îți aduce norocul de care ai nevoie.

Fiind o piatră mistică, merită să fie purtată în bijuterii impunătoare! Îți recomandăm inelul placat cu rutheniu și aur galben de 14 karate, care datorită prezenței ametistului devine un adevărat talisman. Virtuțile protectoare sunt intensificate, iar tu te vei simți minunat!

Inel din argint cu aventurin și ametist – DI8888

 

Scapă de griji cu setul din argint cu aventurin, topaz bleu și perle de la Accent Bijuterii! Placat cu aur alb și roz de 14 karate, acest accesoriu este o adevărată comoară, din punct de vedere al energiilor pe care le atrage! Aventurinul aduce noroc, prosperitate și protecție, topazul reduce tensiunea, stresul și agitația, iar perlele insuflă speranță și putere incredibilă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Set din argint cu aventurin, topaz bleu și perle – DS809

Dă o șansă pietrelor naturale și lasă-le să te protejeze cu energiile lor potente, vindecătoare și aducătoare de noroc. Încredințează-le o părticică din sufletul tău și primește la schimb puteri nebănuite!

La Accent există o bijuterie pentru fiecare dintre voi! Bucură-te de beneficiile pietrelor naturale purtând o bijuterie care te reprezintă în totalitate. Descoperă bijuteriile noastre în spațiul online rezervat, dar și în Galeria Accent, un univers al rafinamentului, al pietrelor prețioase și semiprețioase, al stilului și al originalității!

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro