Bijuterii

5 modele de cercei perfecte pentru plajă

on
3 iulie 2019

Nu mai e mult și ne vom lăfăi la plajă fără nici cea mai mică grijă. Urmează perioada mult așteptată a concediilor, iar planificarea face ca expectativa să fie mult mai dulce. La Accent Bijuterii ne place să ne jucăm cu bijuteriile în imaginație, să le conferim roluri noi și să le transformăm în protagoniste ale tuturor scenariilor noastre.
Așa că azi ne gândim la cerceii de purtat pe nisipurile fine, la malul unei mări nepătruns de albastre. Bijuteriile pe care le luăm cu noi în concediu au reprezentat dintotdeauna un subiect delicat: în general, le lăsăm pe cele mai prețioase acasă, de teamă că nu le pierdem sau să le stricăm, dar nici prin cap nu ne trece să ne bucurăm de mare și de soare fără cel puțin o pereche de podoabe superbe. Pentru că vibrația pozitivă a unor cercei încărcați de energii luminoase este tot ce ne mai trebuie pentru un sejur memorabil, în rândurile de mai jos vă sugerăm 5 modele de cercei perfecți pentru plajă.

Cercei cu perle
Piatra mărilor, perla înnobilează cu delicatețea și cu feminitatea sa vacanțele la mare. Bijuteriile cu perle, mai ales cerceii, sunt perfecți pentru plajă. Optați pentru un model mic, care să nu presupună riscul de a vă vătăma bronzul, și nu mai aveți nevoie de nicio altă podoabă. Cerceii din argint cu perle de cultură ce se prind de ureche cu ajutorul tijelor sunt o idee minunată din acest punct de vedere. Asociați cu un costum de baie delicat, cu volane sau cu dantelă, și cu o pălărie cuprinzătoare pentru un look de o eleganță aparte.

Cercei din argint cu perle de cultură – CC7114

 

Cercei cu scoică
Următoarea în clasamentul celor mai râvnite pietre de pe plaje este scoica. Adunați iar în vârtejul fanteziei scoici pentru un colier, precum o făceați când erați copil, și intensificați nostalgia cu Cerceii din argint cu scoică pe care vi-i punem la dispoziție. Aceste modele au făcut ravagii în tendințe, cu atât mai mult cu cât moda se întoarce la o etapă în care bijuteriile sunt purtate nu pentru strălucirea lor, ci pentru sentimentele pe care ni le provoacă. Diafani, dar totodată jucăuși, cerceii cu scoică se vor potrivi cu un costum de baie clasic și cu toată fericirea din lume.

Cercei din argint cu scoică – CC6977

 

 

Cercei cu turcoaz
În timp ce vă recomandăm să lăsați pietrele prețioase acasă atunci când mergeți în concediu, pentru a nu atrage atenția în mod nedorit asupra dumneavoastră, bijuteriile cu turcoaz sunt pur și simplu ideale pentru plajă. Piatra ce reverberează de dragoste, despre care se consideră că aduce sănătate și victorie, va arăta magic pe o pereche de cercei. Asociați această pereche de cercei din argint cu turcoaz cu un costum de baie cu decupaje artistice și veți avea parte de strălucire inclusiv pe plajele aglomerate.

Cercei din argint cu turcoaz – DC206

 

Aur
În timp ce argintul se dovedește sensibil la acțiunea erozivă a valurilor sau a nisipului, aurul e mai rezistent, de aceea devine o alegere excelentă dacă vreți să purtați cercei la plajă. Cerceii din aur alb de 18 karate, cu tanzanite naturale, reprezintă o opțiune de luat în considerare pentru orice concediu. Sunt mici, nu ocupă mult spațiu în bagaje și se vor potrivi la orice ținută, indiferent dacă doriți să îi purtați pe timp de zi, la plajă, sau seara, la un restaurant.

Cercei din aur alb cu tanzanite naturale – AC311

 

Creole
Forma ideală atunci când vine vorba despre cerceii de etalat la plajă rămâne cea a creolelor. Ne aduc aminte de pirați, de epopeile cu războinici ai apelor și cu domnițe neînfricate. În plus, acest model de cercei se poartă în sezonul actual și nu dă semne că și-ar înceta prea curând influența. Alegeți un model din argint răsucit și asociați cu o bandană și cu un costum de baie decorat cu franjuri. Veți avea o poftă contagioasă de aventură!

Cercei din argint răsuciți – VC7414

 

Cele 5 perechi de cercei de mai sus se dovedesc perfecte pentru plajă! La Accent Bijuterii vă așteptăm cu modele concepute cu dragoste, pe care le impregnăm numai cu vibrații pozitive și despre care sperăm că vă vor aduce toată bucuria din lume!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro