Tendinte

6 bijuterii ce nu se demodează niciodată

on
4 iulie 2019

Atunci când vine vorba despre bijuterii, clasicul e mai important decât în orice alt aspect al vieții. Spre deosebire de hainele care se deteriorează sau de poșetele și de încălțămintea care se vor strica în cele din urmă, din cauza purtării repetate, bijuteriile vă vor sta alături nu numai dvs, dar și generațiilor care vă succed. O bijuterie, atât timp cât este de calitate, concepută din metale sau pietre prețioase și semi-prețioase, nu moare.
Esențial este însă și designul sau forma în care e prelucrată piesa respectivă. Din acest punct de vedere, există bijuterii care au trecut testul timpului și cu care nu veți da niciodată greș. Bucurați-vă de scânteia trendurilor trecătoare și de distracția pe care o presupun, dar, atunci când vine vorba despre formele clasice, mizați neapărat pe aceste bijuterii care nu se demodează niciodată.
Iată despre ce e vorba!

Inelul cu diamant
Fie că ne referim la bijuteria care pecetluiește o legătură sentimentală sau la un cadou pe care vi-l faceți sau care vă este oferit, un inel cu diamant vă va sta mereu alături. Puteți opta și pentru alte pietre prețioase, precum rubinul, safirul sau chiar pentru zirconia magistral prelucrată, dar diamantul are o aură de rezistență, de durabilitate și de strălucire timeless care îl face nemuritor. La Accent Bijuterii respectăm vibrațiile atemporale ale unui diamant și îl asociem celor mai fine bijuterii. Inelul din aur galben de 18 karate, frumos ornamentat cu 7 diamante naturale reprezintă o piesă splendidă, care nu se va demoda niciodată.

Inel din aur galben cu diamante naturale – AI345

 

Brățara Tenis
Cu siguranță ați mai auzit de această denumire, dar știți de unde provine ea? Brățara tip „tenis” (numită și „eternitate”) este bijuteria simplă, la baza încheieturii, constituită numai din diamante. Numele și l-a câștigat în urma „accidentului” jucătoarei de tenis Chris Evert, care și-a pierdut în mod legendar brățara de diamante în timp ce se delecta cu sportul său preferat. Desigur, azi brățara de tenis nu mai e realizată exclusiv din diamante, ci își păstrează forma, dar inovează la nivelul pietrelor folosite. Tot un clasic nemuritor este și Brățara din argint cu safir galben și rubin, care trezește la viață emoții pozitive cu vibrația pietrelor sale. Este alegerea perfectă pentru o femeie care nu se teme să fie în centrul atenției, dar știe că trebuie să capteze privirile într-un mod elegant și rafinat.

Brățară din argint cu safir galben și rubin – DB59

 

Perlele
De la Coco Chanel încoace, perlele au devenit simbolul eleganței sofisticate. Cele naturale sunt timeless, cele artificiale sunt modalitatea prin care multe fete au încercat să atingă grația mamelor sau a bunicilor lor, fiind privite de multe ori ca un ritual de trecere. Azi perlele sunt considerate nemuritoare, și, deși colierul e cea mai răspândită bijuterie de acest tip, nu veți da greș orice ați alege. Noi vă recomandăm Brățara din argint cu perle de cultură, sofisticată și plină de creativitate, care va transforma orice outfit cu care este asociată. Nu se va demoda niciodată.

Brățară din argint cu perle de cultură – CB2778

 

Cerceii „buton”
Numiți și „cercei stud”, după denumirea lor în limba engleză, aceste accesorii emană eleganță ca niciunele. Lumea cerceilor e bogată și entuziasmantă, dar majoritatea modelelor, culminând cu cei candelabru, au parte de momentele lor de decădere și de măreție. Nu e cazul cu cerceii buton, care vor rămâne mereu la modă. Alegeți un model de calitate, așa cum este cazul Cerceilor din aur alb cu diamante naturale, rotund briliante, care vor străluci la urechile dvs în orice circumstanță. Nu vă veți mai despărți de ei!

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC306

 

Lănțișorul
În timp ce colierele statement, chockerele sau colierele subțiri și suprapuse reprezintă trenduri de moment, un lănțișor de calitate vă va sta mereu alături. Vă sfătuim să mizați pe metale nobile, mai ales că această piesă se va regăsi mereu în caseta dvs cu bijuterii. Lanțul „buline” realizat din argint 925 rodinat reprezintă un exemplu ideal din acest punct de vedere. Marele avantaj al unui lănțișor este faptul că îl puteți adapta întotdeauna stilului, pasiunilor sau personalității dvs, însoțindu-l de diverse pandantive. Prin urmare, investiți într-un singur lanț de calitate și jucați-vă apoi cu medalioanele care îl acompaniază: iată un sfat excelent pentru o femeie unică!

Lanț buline 5mm rodinat – DS86

 

Broșa cu perle
Da, revenim la perle, atât de sofisticate sunt. Dacă o broșă cu perle vi se pare o bijuterie demnă de o bunică, înseamnă că nu ați atins încă maturitatea stilistică. Această piesă nu se va demoda în realitate niciodată și arată fabulos atât pe o rochie decadentă de mătase, dar și pe un cardigan din cașmir sau chiar pe un tricou din bumbac. Este cunoscută puterea broșei de a conferi personalitate și celor mai banale outfituri, așa că nu puteți ignora caracterul nemuritor al acestei piese. Broșa noastră din argint cu perle de cultură vi se va potrivi mănușă.

Broșă din argint cu perlă de cultură – DP136

 

Jucați-vă cu trendurile, dar asigurați-vă în același timp că aveți la dispoziție piesele atemporale pe care vi le-am prezentat mai sus. Acestea vă vor înnobila apariția, vă vor sta alături în cele mai speciale momente ale vieții și vor fi mai târziu lăsate moștenire, continuând tradiția unei existențe trăite frumos. La Accent Bijuterii știm să recunoaștem valoarea unei piese care nu se demodează niciodată și vă oferim cu drag bijuterii ce nu cunosc moartea.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro