Evenimente

Ce bijuterii să porți în funcție de destinația de vacanță

By
on
5 iulie 2019

Fie că suntem eternii copii ai mărilor sau ne place mai degrabă să ne aventurăm pe cele mai înalte piscuri, vacanța ar trebui să reprezinte pentru toți acel spațiu și timp în care trăim cu intensitate și în care ne purtăm cu tot firescul din lume. De aceea, alegerea bijuteriilor pentru concediu constituie un subiect incitant și totodată serios. Ne dorim accesorii care să ne reprezinte, dar în același timp să se potrivească de minune cu destinația de vacanță aleasă.
Azi discutăm despre cele mai populare locuri pentru concediu și vă sugerăm o mini-listă de bijuterii care se vor potrivi de minune. Descoperiţi recomandările noastre în rândurile de mai jos!

Vacanța la mare
Mergeți la mare, fie pe litoralul românesc, fie în străinătate? Atunci vă recomandăm să vă împachetați două tipuri de bijuterii: cele pe care le veți purta pe plajă și cele care vă vor întovărăși atunci când ieșiți seara la restaurant sau la plimbare pe faleză.
Pentru plajă, vă sugerăm bijuterii ușoare și subtile, care să nu interfereze cu bronzul dvs și să nu se încingă prea tare din cauza căldurii. Optați pentru pietre în ton cu sezonul și cu locația de vacanță, precum scoicile sau perlele. Veți canaliza tot farmecul lui Coco Chanel cu un inel din argint decorat cu perle de cultură, doldora de eleganță și de rafinament. Combinați cu un costum de baie întreg cu imprimeu navy.

Inel din argint cu perlă de cultură – DI221

 

Dacă vă place să vă petreceți timpul liber la piscină, acolo unde nu sunteți amenințată nici de valurile buclucașe, nici de nisipul care își face loc peste tot, Cerceii din argint cu topaz bleu și safir reprezintă o idee minunată de bijuterie. Combinația cromatică a aurului roz cu care sunt placate bijuteriile și albastrul topazului bleu este perfectă pentru vară. Formele de flori și de fructe sunt la modă în acest sezon, așa că merită să mizați pe ele.

Cercei din argint cu topaz bleu și safir – DC354

 

Pentru seară, merită să mizați pe bijuterii ostentative, care să vă pună bronzul în valoare. Imaginați-vă cât de bine va arăta Colierul din argint cu morganit, placat cu aur roz de 14 karate, peste pielea dvs arămie. Bijuteria se va potrivi de minune atât cu o rochie suavă de vară, dar și ca accent de glam la un top boho, ușor, și o pereche de pantaloni scurți de jeans sau bumbac.

Colier din argint cu morganit – CS2081

 

Vacanța la munte
Preferați aventurile montane, cu incursiuni în natura splendidă, cu cățărat și plimbări pitorești în urma cărora nu vă mai simțiți picioarele? Suntem întru totul de acord cu dvs! Vacanțele de la munte se dovedesc mai pretențioase cu bijuteriile, dat fiind faptul că vă depășiți constant limitele și vă provocați neîntrerupt, dar în același timp o piesă nu strălucește nicăieri mai frumos ca în lumina caldă a unui apus montan.
E recomandat de data aceasta să evitați bijuteriile statement care se pot agăța ușor sau să le dedicați ieșirilor seara, la restaurant. Pe ce să mizați în schimb? Inelele delicate vor reprezenta accesoriul care vă va individualiza ținutele lejere de mers la munte. Optați pentru un model care să sublinieze toată frumusețea din jur, toată scânteia plină de viață a naturii. Recomandarea noastră este Inelul din argint cu agat verde, placat cu aur alb de 14 karate, ce se va potrivi de minune ansamblurilor sport pe care le adoptăm cu atâta voie bună atunci când mergem la munte.

Inel din argint cu agat verde – DI419

 

O brățară simplă reprezintă la rândul său o podoabă perfectă pentru munte. Și de data aceasta, asigurați-vă că lăsați acasă modelele mult prea încărcate, care pot deveni ușor victimele unor accidente. Cu cât e mai simplă și mai discretă, cu atât brățara va fi mai la adăpost și mai aproape de inima dvs. Sperăm să adorați la fel de tare precum noi Brățara din argint cu citrin, placată cu aur alb de 14 karate, care emană strălucire și luminozitate caldă. Creată parcă din mănunchiuri de raze de soare, brățara va reține pentru dvs sclipirea caldă a apusurilor și răsăriturilor de la munte și v-o va înapoia când veți avea mai mare nevoia.

 

Brățară din argint cu citrin – DB62

 

City break
City break-urile au devenit favoritele noastre în ultima perioadă și nici nu e de mirare. Oferindu-ne posibilitatea de a descoperi orașe noi, de a ne îmbăta papilele gustative cu expediții gastronomice și de a ne îmbogăți sufletul și mintea cu noi culturi, vacanțele petrecute în orașe din Europa sau din lumea întreagă ne fac viața mai frumoasă.
De data aceasta vă puteți arăta mai generoasă în ceea ce privește purtarea bijuteriilor! Fiind vorba despre spații cosmopolite, veți dori să arătați fabulos în fotografiile realizate, să impresionați cu bunul gust, și, cine știe, să rivalizați cu moda străzii din marile capitale.
O broșă reprezintă manifestarea perfectă a spiritului artistic în concediu. Optați pentru un model bogat, care nu ocupă spațiu în bagaje, dar poate fi folosit pentru a aduce la viață o bluză de mătase sau o rochie uni de vară. Vă oferim cu dragă inimă Broșa din argint cu perle, turmaline multicolore, safire oranj și smarald, o adevărată operă de artă, minunată pentru city break-ul dvs.

Broșă din argint cu perle, turmaline multicolore, safire oranj și smarald – DP112

 

La fel de fabuloși vor și fi și cerceii statement, cei care se vor întrevedea de sub o pălărie cool sau care vor străluci seara, când ieșiți la unul dintre localurile pitorești. Nu vă limitați și străluciți cu o pereche de cercei care va atrage toate privirile precum un magnet. Un exemplu perfect în acest sens sunt Cerceii din argint cu topaz bleu și diopsid chrome, placați cu aur galben și alb. Bijuteriile vor întovărăși în mod fantastic atât o salopetă rafinată, purtată cu sandale cu toc mediu și gros, dar și o rochie sau un ansamblu de pantaloni și top. Veți fi pur și simplu răvășitoare!

Cercei din argint cu topaz bleu și diopsid chrome – DC363

 

Țineți cont întotdeauna de specificul destinației de vacanță atunci când alegeți bijuteriile care vor merge cu dvs în concediu. Luați în considerare atributele practice, dar și dimensiunea socială, culturală, economică a spațiului pe care îl vizitați și nu uitați: accesoriile vă stau alături pentru a vă face excursia mai frumoasă și pentru a vă oferi acea doză de grație și eleganță ce vă caracterizează. Noi, de la Accent Bijuterii, vă dorim concediu plăcut și momente cât mai speciale.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro