Bijuterii

6 bijuterii în care merită să investești oricând

By
on
10 iulie 2019

Am putea spune să există două tipuri de bijuterii, caracterizate în funcție de sentimentele pe care ni le provoacă. Sunt pasiuni trecătoare, accesorii pe care le cumpărăm subjugate fiind de trenduri sau poate de un impuls, dar există și bijuterii nemuritoare, nepieritoare, în care nu veți regreta niciodată că ați investit. Vorbim despre acele piese care rămân în familie pentru câteva generații, care pot fi lăsate apoi moștenire fiicelor și nepoatelor.
Nu trebuie să ezitați să investiți în piesele de mai jos, deoarece sunt mai mult decât o simplă achiziție, sunt prietene care vă vor sta alături la greu și care vă vor contura un stil sofisticat și rafinat. Aflați despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

O bijuterie cu diamante
Da, suntem conștienți de faptul că prețul unui diamant nu se adresează tuturor buzunarelor, însă fiți o clipă oneste: dacă ați aduna sumele cheltuite pe toate bijuteriile pe care le posedați, nu ați ajunge ușor să atingeți prețul cuvenit unui diamant? Piesele de acest tip sunt nemuritoare, sofisticate, se vor potrivi la orice ocazie și vă vor transforma într-o apariție de neuitat. Un diamant pe care vi-l permiteți singură sugerează putere, independență, succes în viață și vă va oferi un sentiment delicios al împlinirii.
La Accent Bijuterii, prelucrăm cu respect diamantele pentru că suntem conștienți nu numai de valoarea lor, dar și de energia pe care o emană. Vă sugerăm o pereche de cercei cât mai simpli, care se vor potrivi la orice outfit și care vor fi pecetea de eleganță dintr-o ținută fastuoasă de seară. Cerceii din aur alb cu diamante naturale, rotund briliante, sunt acea bijuterie în care merită să investiți oricât.

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC324

 

O brățară tennis
Acest tip de bijuterie a fost făcut celebru de jucătoarea de tenis americană Chris Evert, care purta o brățară simplă, simetrică, și la a cărei pierdere a oprit în mod legendar un meci, pentru a o putea regăsi. Acest gest a fost de atunci definitoriu pentru valoarea unei piese timeless.
Investiți oricât și achiziționați o brățară „tennis” bătută cu diamante, din aur alb, așa cum este modelul de la Accent Bijuterii. Ornamentată cu 62 de diamante negre care realizează un contrast ultra sofisticat cu aurul alb, această brățară este cu adevărat un must-have, o investiție pentru viață.

Brățară tennis din aur alb cu diamante negre naturale – AB60

 

Inelul cocktail
Renumit pentru faptul că atrage atenția la petreceri, inelul cocktail e mai mult decât o simplă bijuterie, este un deschizător de conversații. Alegeți unul cât mai opulent și mai plin de imaginație, cât mai creativ și mai artistic, și nici nu va mai conta ce purtați în rest, fie că este vorba despre o rochie simplă de mătase sau un tuxedo elegant.
Noi vă propunem Inelul din argint cu smarald, ametist, safire și rubin, un adevărat spectacol al prețiozității. Placat cu aur alb de 14 karate, inelul va face diferența în ținuta dvs și din acest punct de vedere merită orice investiție. În plus, se poate transforma ușor într-o semnătură de stil.

Inel din argint cu smarald, ametist, safire, rubin – CI9923

 

Perlele
Fie că sunt moștenite de la bunica sau cumpărate de dvs, într-o interpretare proaspătă și modernă, perlele sunt o bijuterie în care merită să investiți oricând și oricât. De la Coco Chanel încoace, ele au reprezentat simbolul femeii elegante și sofisticate. Marele atu al acestor uluitoare pietre, pline de misticism și de dragoste, este că pot fi purtate oricând și la orice vârstă, un avantaj de care să țineți seama mai ales dacă vă încadrați printre personale care consideră că nu e recomandat să îți afișezi diamantele ziua dacă ai peste 50 de ani.
O brățară din argint cu perle de cultură se va potrivi la birou, la un date, la o nuntă sau la un vernisaj de artă. Noi vă propunem un model de o finețe deosebită, care va împodobi cu mândrie orice încheietură gingașă de femeie.

Brățară din argint cu perle de cultură – CB3249

 

O pereche de cercei rotunzi
Ce părere aveți despre creole? Cu siguranță, reprezintă un trend, dar unul în care merită să investești? Reprezentante ale modei anilor 80, creolele sunt totuși un model ușor exagerat, care va funcționa în anumite ipostaze și va da greș în altele. De aceea, noi vă recomandăm să rețineți ideea, dar să o rafinați.
Cu alte cuvinte, o pereche de cercei delicați și rotunzi devin o alegere perfectă pentru femeia care își dorește să emane feminitatea creolelor, dar fără a face rabat de la eleganță. Cerceii din aur roz cu diamante naturale, rotund briliante, reprezintă o piesă în care chiar merită să investiți. Ni-i imaginăm alături de o salopetă albă, minimalistă de vară, dar și cu blugi și o cămașă apretată. Nu pot da greș!

 

Cercei din aur roz cu diamante naturale – AC296

 

Un colier fin
E adevărat că bijuteriile statement sunt spectaculoase și nu negăm utilitatea lor în garderobă, indiferent de trenduri. Ba, mai mult, vă încurajăm să investiți în astfel de piese, chiar dacă stilul dvs e mai degrabă simplu și elegant.
Însă un colier fin, rafinat, este piesa care nu se va demoda niciodată și în care merită să investiți oricât. Sugestia noastră este Colierul din argint cu morganit, placat cu aur roz de 14 karate, în nuanțe feminine care vor complimenta orice apariție. Lungimea piesei este de 50 de cm, ceea ce îl face perfect atât pentru un tricou alb cu guler rotund, dar și pentru o rochie decoltată. Imaginați-vă numai cum va va mângâia ispititor pielea și veți înțelege de ce merită orice investiție.

Colier din argint cu morganit – CS2081

 

Cele 6 piese de mai sus merită toți banii dvs. Vă sfătuim să vă dovediți generoasă atunci când le alegeți, deoarece vă vor sta alături pentru toată viața. Investiți în piese pline de personalitate, de bucurie și de artă și veți observa că nu veți mai simți dorința de a compensa cu accesorii sezoniere, care dispar odată cu tendințele care le-au născut.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro