Bijuterii

Aniversăm Săgetătorii cu pietre-talisman! La Mulți Ani!

on
1 decembrie 2021

Săgetătorii sunt nativi cu energie masculină, de foc, patronată de Jupiter. Această planetă ce reprezintă zodia ultimei luni din an conferă vibrația sa justițiară, echilibrată și înțeleaptă și celor născuți sub semnul său, iar citrinul și ametistul, pietrele semiprețioase pe care le guvernează, aduc nativilor beneficii numeroase. Hai să aflăm mai multe despre ele!

 

Citrinul natural este o piatră primordială a manifestării, imaginației și voinței personale. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Stimulează chakrele ca lumina soarelui primăverii, limpezind mintea și stârnind sufletul la acțiune. Frecvența sa trezește creativitatea și imaginația și susține procesul de transformare a viselor și dorințelor în formă tangibilă. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, proaspete începuturi și noi activități. Citrinul natural nu reține și nu acumulează energie negativă, ci mai degrabă o transmută, o disipează și o stabilește, făcându-l extrem de protector pentru mediu. Rezolvă probleme atât la nivel fizic, cât și la nivel subtil, transformând gândurile și sentimentele negative în unele pozitive. Alături de cianit, este unul dintre cele două cristale de pe Pământ care nu trebuie niciodată curățate.

Cristalele de ametist sunt unele dintre cele mai populare pietre prețioase din lume și sunt folosite de mii de ani. Proprietățile de vindecare ale pietrei sunt destul de impresionante și se regăsesc încă din vechile credințe grecești. De fapt, cuvântul „ametist” provine din cuvântul grecesc amethystos, care înseamnă sobru și face aluzie la ideea de a menține o mentalitate solidă, sobră. Se crede că ametistul are proprietăți vindecătoare care protejează purtătorul de energiile negative. Unii experți spun că proprietățile calmante ale pietrei produc vise liniștitoare, făcându-ne să fim mai în ton cu planul divin. Piatra aduce, de asemenea, claritate și liniște minții conștiente, deoarece o ajută să curgă liber atât în dimensiunea cognitivă, cât și în cea metafizică.

Citrinul și ametistul, ambele pietre ale spiritualității, sunt puternice și aduc multe beneficii considerabile zodiei Săgetătorului. Așa că o bijuterie cu una dintre aceste pietre va reprezenta cadoul perfect pentru persoana dragă pe care o sărbătoriți luna aceasta. La mulți ani cu Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro