Evenimente

Magia Crăciunului, cu Accent strălucitor!

on
1 decembrie 2021

Deoarece sezonul sărbătorilor este în decembrie, această lună este de obicei asociată cu dăruirea și abundența. Pietrele acestei luni nu fac excepție: tanzanitul, turcoazul și zirconul îți pun la dispoziție mai multe opțiuni și vor face senzație în rândul celor apropiați sau vor deveni un cadou impresionant!

 

Turcoazul a fost adus din Orientul Mijlociu în Europa prin Turcia în secolul XVI și și-a primit numele din limba franceză veche, care însemna “piatră turcească”. Cealaltă denumire a sa, peruzea, provine din persană și înseamnă “piatră a fericirii” sau “victorie”. De asemenea, turcoazul este piatra națională a Tibetului și este considerat aducător de sănătate, noroc și protecție împotriva răului. Beneficiile turcoazului sunt nenumărate, iar Sărbătorile sunt un prilej ideal pentru a-l purta ca talisman.

Tanzanitul a fost descoperit în Tanzania în urmă cu o jumătate de secol și este o piatră semiprețioasă extrem de rară. În funcție de lumina care se refractă prin el, poate cuprinde și alte nuanțe decât violetul intens care l-a consacrat – acest fenomen se numește pleocroism și poate fi observat doar la anumite pietre. Cat despre beneficiile vindecătoare ale purtării sale, putem enumera susținerea sistemului imunitar (în mod special al căilor respiratorii, al ochilor și al pielii), detoxifierea și regenerarea celulară. În plan metafizic, tanzanitul este benefic pentru centrul energetic al gâtului (vocea corpului subtil), purtând cu el energia vindecătoare a cristalelor albastre și stimulând chakra asociată gâtului.

Zirconul este cel mai vechi mineral cunoscut de omenire și cel mai frecvent întâlnit în zăcăminte. Este un contributor foarte puternic la meditație, aduce putere mentală și fizică și este responsabil pentru numeroase beneficii asociate familiei purtătorului, cum ar fi abundența și prosperitatea. De asemenea, el susține sistemul digestiv și pe cel reproducător, ajută memoria și previne migrenele. Noi sperăm ca proprietățile sale vindecătoare și cele estetice să te inspire pentru acest Crăciun!

Chiar dacă îți dorești o bijuterie cu turcoaz, tanzanit sau zircon pentru propria colecție sau o vei oferi cadou cuiva drag, noi rămânem disponibili online sau la Galeriile Accent din capitală. Sărbători fericite, pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro