Bijuterii

Aventurinul, un cuarț mai puțin cunoscut, dar puternic!

on
29 aprilie 2021

Cristalul de aventurin este cunoscut în lumea pietrelor semiprețioase ca fiind una dintre cele mai norocoase pietre, ceea ce o face esențială pentru a invita norocul și prosperitatea în viața ta. În afară de a-ți spori norocul în situațiile de zi cu zi, proprietățile de vindecare ale aventurinei sunt utile în special pentru momentele cu miză mare, cum ar fi interviurile de muncă, spectacole, întâlniri importante și chiar întâlniri. Oriunde ai nevoie de noroc de partea ta, aventurinul este piatra la care îți recomandăm să apelezi!

Denumirea de aventurin provine din cuvântul italian „a ventura” care înseamnă „întâmplător”. Numele său a fost de fapt inspirat dintr-un mineral creat de om, numit acum Goldstone, cu care seamănă în mod natural aventurinul. Goldstone a fost numit pentru prima dată aventurin, deoarece creația sa a avut loc întâmplător, când producătorii de sticlă din secolul al XVII-lea au vărsat pete de cupru într-o cuvă de sticlă. Ceea ce numim astăzi aventurin are aceeași calitate sticloasă și pete similare.

Aventurinul este o piatră a prosperității. Consolidează calitățile de conducere și decisivitatea. Promovează compasiunea și empatia. Încurajează perseverența. Aventurinul ameliorează bâlbâielile și nevrozele severe. Stabilizează starea sufletească, stimulează percepția și sporește creativitatea. Ajută la vizualizarea alternativelor și posibilităților. Calmează furia și iritarea. Promovează sentimentele de bunăstare. Aventurinul echilibrează energia masculină-feminină. Încurajează regenerarea inimii. Protejează împotriva poluării mediului.

Cel mai puternic mod de a utiliza proprietățile cristalului aventurin pentru a-ți spori norocul este să îți creezi propriul program de folosire a acestuia. Purtând bijuterii cu aventurin, purtând piatra și aducând-o în mediul tău, te poți conecta cu spiritul tău norocos oricând, oriunde. Iată câteva recomandări utile pentru programul tău energetic cu cristale:

Purtare ca accesoriu: purtarea bijuteriilor cu aventurin este o modalitate puternică de a vă conecta cu semnificația cristalului pe tot parcursul zilei. Brățara, colierul sau cerceii vă pot reaminti să rămâneți receptivi și să vă deschideți toate oportunitățile care apar în timp ce vă petreceți ziua.

Purtare ca talisman: Pe lângă purtarea pietrei ca bijuterie, purtarea unei pietre de aventurin în portofel, poșetă sau buzunar îți permite să aduci energie norocoasă cu tine oriunde ai merge. Ori de câte ori simți că ai ghinion, ține piatra în mână și las-o să curețe orice energie negativă din minte, corp și spirit, astfel încât să poți intra în energia norocului.

Așezare în casă: Ultimul pas din programul tău cu cristale pentru noroc este să aduci piatra în spațiul tău. Plaseaz-o undeva și o vei vedea în fiecare zi ca un memento despre noroc și despre capacitatea de a-ți crea propriul noroc. Vei vedea că te va ajuta să-ți canalizezi energia constructivă în acest sens!

Iată câte informații (semi)prețioase am aflat astăzi despre acest talisman extrem de puternic, dar totodată nu foarte cunoscut! Pe lângă toate acestea, el este și una dintre pietrele zodiei Taur, ai căror nativi sunt sărbătoriți în această perioadă. Așa că, dacă încă nu ai găsit cadoul potrivit pentru Taurul special din viața ta, te invităm în magazinul nostru fizic sau în cel online. Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro