Tendinte

Două tendințe majore pentru sezonul primăvară-vară 2021

By
on
29 aprilie 2021

Primăvara ne aduce o mulțime de surprize, ca în fiecare an! Spre exemplu, lumea bijuteriilor a fost conturată, încă de la sfârșitul anului trecut, de o sumedenie de curente fashion, care mai de care mai extravagante și ludice. Astăzi însă, vom discuta despre două tendințe clasice care revin în acest sezon și pe care te invităm să le admiri și să ți le însușești!

Întoarcerea în forță a bijuteriilor din argint pe marile podiumuri de modă din acest anotimp ne bucură mult și ne inspiră să îți prezentăm câteva modele pe care sigur le vei aprecia! Pe lângă proprietățile sale estetice, cele fiziologice sunt mai puțin cunoscute: argintul ca oligoelement are proprietăți antibacteriene valoroase, îndeosebi pentru că rezistența la antibiotice este în prezent o adevărată problemă de sănătate publică.

Cea de-a doua tendință care ne-a atras atenția recent este cea a zalelor supradimensionate. Am mai explorat acest concept și în anii trecuți, dar în acest an se pare că zalele masive au revenit și mai puternic, astfel încât nu puteam rata ocazia de a le dedica un spațiu în articolul de astăzi!

Sperăm că am reușit să te inspirăm și luna aceasta cu cele mai noi tendințe în materie de bijuterii și rămânem la dispoziția ta pentru și mai multe recomandări în acest sens! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi sau să ne vizitezi Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro