Evenimente

Bijuterii în simboluri credincioase care îți purifică sufletul

on
29 aprilie 2021

Sfintele Sărbători de Paște ne aduc liniște și pace în suflete, speranță și puritate. Învierea Mântuitorului înseamnă mai mult decât promisiunea vieții veșnice, e o celebrare a dragostei nemuritoare, a spiritului de sacrificiu și a bunătății.

Noi ne dorim ca aceleași valori eterne să le reflecte și bijuteriile noastre, de aceea am creat o colecție specială de bijuterii. De Paște, alege să te încarci cu energii binefăcătoare, purtând simboluri ale credinței. Astfel de bijuterii vor accentua profunzimea emoțiilor din preajma sărbătorilor și îți vor aduce o liniște aparte.

Iată la ce ne-am gândit!

Credința o ai în suflet, este o alegere intimă cu adevărat pură, dar o poți întări prin bijuterii speciale. Inelul din argint cu rugăciunea Tatăl Nostru nu e neapărat o afirmare a crezului tău, ci mai degrabă un obiect încărcat de semnificații, pe care să îl ții mereu aproape și de la care să capeți tărie în momentele grele. Inelul este conceput din argint masiv 925 ‰, iar rugăciunea Tatăl Nostru în limba română se regăsește pe toată circumferința acestuia.

Inel din argint Rugăciunea Tatăl Nostru – DI9018

 

Dacă ți-a plăcut ideea de mai sus, o vei regăsi și pe brățara din argint Rugăciunea Tatăl Nostru. Simplă și elegantă, această bijuterie îți va sta alături în orice moment greu, gata să îți ofere energia și liniștea de care ai nevoie. În plus, brățara are dimensiuni reglabile ceea ce o face să fie eternă!

Brățară din argint Rugăciunea Tatăl Nostru – DB1038

 

Există anumite bijuterii pe care dorim să le avem aproape de fiecare dată când trecem prin dificultăți deoarece le percepem vibrațiile puternice. Aceste accesorii sunt mai mult decât simple bijuterii, ele ne oferă o stare de bine și putere atunci când simțim că nu mai putem. Un astfel de exemplu este pandantivul din argint cu cruce, placat cu aur roz de 14 karate, care îl înfățișează pe Mântuitor. Poartă-l cu căldură și iubire infinită.

Pandantiv din argint – Cruce – VP9292

 

Virtuțile Maicii Domnului, bunătatea, credința de neclintit, supunerea față de ceea ce rezervă soarta sunt calități pe care ne-am dori să le vedem mai mult în jurul nostru. Lasă pandantivul din argint Maica Domnului să îți umple sufletul de blândețe și de liniște. Lucrat manual, din argint 925 ‰, îți va da tărie în fața necunoscutului și speranță în mai bine. Este acel tip de pandantiv pe care îl vei putea afișa fără probleme, la ținutele tale de zi cu zi, datorită modelului delicat și adaptabil.

Pandantiv din argint Maica Domnului – DP4516

 

Ne imaginăm o rochie albă lungă, vaporoasă și delicată, purtată alături de brățara din argint Maica Domnului. E o ținută discretă și feminină cu care să întâmpini Sfintele Paști! Detaliile sub formă de floare și eleganța acestei bijuterii aparte reflectă bucuria și liniștea pe care ne-o aduce această sărbătoare a creștinătății.

Brățară din argint Maica Domnului – DB1402

 

Pentru tine este mai important ceea ce reprezintă și nu cât de impunător este accesoriul pe care îl porți? Pandantivul din argint în formă de cruce are o eleganță discretă, reflectând puritatea argintului masiv 925‰ și energiile binefăcătoare ale simbolurilor de credință. Pandantivul e realizat manual, un motiv în plus să îl apreciezi și mai mult.

Pandantiv din argint Cruce – DP4694

 

De o delicatețe aparte, pandantivul din argint în formă de cruce va fi una dintre bijuteriile tale cele mai dragi. Asociază-l cu un lănțișor fin și poartă-l cât mai aproape de inimă, ca să îți slujească drept scânteie călăuzitoare în timpurile dificile.

Pandantiv din argint – Cruce – CP5352

 

Îți plac bijuteriile abstracte? Atunci pandantivul în formă de cruce de mai jos ți se va părea irezistibil. Este realizat din argint și are un model aparte, dovedindu-se a fi o piesă cu adevărat specială pe care să o porți cu toată credința. Această bijuterie marca Accent aduce în viața ta toate darurile credinței: energii binefăcătoare, puritate și liniște sufletească. Pandantivul are o lungime de 5 cm și o lățime de 2 cm.

Pandantiv din argint – Cruce – DP431

 

Accent înseamnă, de mai bine de 30 de ani, calitate, frumusețe și originalitate, toate reunite în bijuterii pline de eleganță și de rafinament. Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale te întâmpinăm cu accesorii speciale, ce înfățișează simboluri de credință, create cu multă dragoste și dedicare. Te invităm în magazinul nostru fizic sau în cel online pentru a descoperi întreaga colecție de simboluri creștine. Primește energiile binefăcătoare în viața ta printr-o bijuterie Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro