Tendinte

Bijuterii în culoarea anului – Rust. Descoperă noile modele!

on
22 august 2021

Mai este puțin și vara se va termina, însă nu trebuie să fii tristă, toamna are și ea propriul ei farmec! Pregătește-te să sărbătorești profunzimea și bogăția cromatică a anotimpului frunzelor căzătoare. Dacă îți spunem că toamna aceasta vine cu o surprinză, te vei înveseli? Este vorba despre culoarea anului Rust, o nuanță caldă, cu accente pământii și foarte optimistă.

Descoperă mai jos modelele de bijuterii în această nuanță fermecătoare! Iată că toamna nu aduce numai nori și melancolie… Uite cât de frumoase sunt bijuteriile ce reflectă această culoare recomandată de către specialiștii de la Institutul Pantone!

Pietre în nuanța Rust: preferatele toamnei

Chihlimbar

Bijuteriile din chihlimbar reflectă o căldură aparte, la fel de blândă precum cea a soarelui, ce tămăduiește corpul și sufletul. Pe vremuri această piatră cu tonuri de Rust era considerată mai scumpă decât aurul: „piatra magică din timpuri străvechi” echilibra energiile și aducea forță, calm și liniște interioară. Nu e de mirare că se va preta atât de bine unei garderobe romantice și fanteziste de toamnă, fie că alegi un pandantiv elegant cu chihlimbar sau un set în această nuanță recomandată de Institutul Pantone.

Bijuterii din argint cu chihlimbar

 

Piatra soarelui

Asociată cu Soarele, această piatră emană deschidere, bunăvoință, căldură și aduce tărie, claritate mentală și promptitudine. Poartă piatra soarelui în dreptul inimii, pe un pandantiv strălucitor, pentru a alinia înțelepciunea sufletului cu aspirațiile inimii într-o armonie desăvârșită. Așeaz-o pe un inel pe mâna stângă ca să atragi ceea ce îți dorești tu cel mai mult sau acel lucru de care ai mare nevoie, oricare ar fi el. Este suficient să te încarci cu energia acestei pietre în nuanța Rust ca să înțelegi cât de puternică e.

Bijuterii din argint cu piatra soarelui

 

Cuarțul fumuriu

Mister, sensibilitate și putere: cuarțul fumuriu e piatra națională a Scoției și reține ceva din forța acestui extraordinar popor. Se spune că e piatra cu cel mai mare aport de energie luminoasă și că te protejează fizic și spiritual, absorbind energiile negative și eliberându-le apoi în pământ, unde sunt în cele din urmă neutralizate. Poartă cuarțul fumuriu alături de pietrele tale favorite sau lasă-l să strălucească ca unic accesoriu.

Bijuterii din argint cu cuarț fumuriu

 

Ochi de tigru

Amintind de pupila felinei, în această nuanță de auriu-arămiu, intimidantă și fascinantă, piatra de ochi de tigru te protejează cu ferocitatea unei feline. Extrem de benefică, este una dintre cele mai calde pietre existente, având capacitatea unică de a respinge toate pericolele și de a te ține la adăpost de primejdii. Un adevărat talisman!

Bijuterii din argint cu ochi de tigru

 

Bijuteriile toamnei sunt colorate în tonuri de Rust

Cercei

Pentru o trecere lină de la vară la toamnă, cerceii din argint cu chihlimbar sunt alegerea potrivită! Amintind totodată de apusurile verii, dar și de tabloul toamnei ce va urma cerceii îți vor lumina ținutele fiecărei zi. Apelează la un model tip candelabru, care să atragă toate privirile, dar nu rata nici bijuteriile noastre placate cu rutheniu, care scot în evidență căldura acestei pietre în tonuri de Rust. Cu siguranță aceste bijuterii îți vor însenina ziua!

Cercei din argint cu chihlimbar

 

Inele

Un inel din argint cu piatra soarelui e bijuteria care va captura pentru tine tot farmecul toamnei. Inelele cu piatra soarelui sunt perfecte pentru o cină romantică, o zi relaxantă în parc sau atunci când vrei să fii în centrul atenției. Optează pentru accesorii pline de creativitate pentru a-ți contura o apariție radiantă!

Inele din argint cu piatra soarelui

 

Pandantive

Toamna aceasta pandantivele cu piatră de cuarț te vor ajuta să îți atingi scopurile. Cuarțul este o piatră care scoate în evidență abilitățile psihice și te pune în acord cu scopul tău spiritual!

Mizează pe un design abstract sau pe simplitate și eleganță: orice decizie ai lua vei arăta fabulos în această toamnă.

Pandantive din argint cu cuarț fumuriu

 

Broșe

Toamna aceasta nu trebuie să uiți de broșe! Ele au capacitatea de a scoate din anonimat aproape orice articol vestimentar, oferind unicitate. Broșele din cuarț fumuriu se află undeva sus în topul preferințelor noastre atunci când ne gândim la bijuteriile perfecte pentru toamnă, în tonuri de Rust.

Broșe din argint cu cuarț fumuriu

 

Brățări

Dacă ai un stil eclectic și adori combinațiile pline de exotism, o brățară, fie ea cu ochi de tigru, cuarț fumuriu sau piatra soarelui va fi alegerea excelentă, datorită nuanței de Rust! În plus, brățările sunt ușor de abordat deoarece se pliază pe orice stil vestimentar.

Brățări din argint cu ochi de tigru, cuarț fumuriu sau piatra soarelui

 

Pregătește-te pentru o toamnă în acorduri de Rust! Celebrează frumusețea acestei nuanțe plină de căldură și de sensibilitate purtând o bijuterie cu pietre naturale, în tonuri de Rust! De mai bine de 30 de ani Accent Bijuterii este locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament și ne propunem să rămânem în continuare primii în topul preferințelor tale.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro