Evenimente

5 modele de inele perfecte pentru colecția ta de bijuterii de vară și nu numai!

on
25 august 2021

Dacă există un accesoriu pe care orice femeie îl are în colecția sa de bijuterii, acela, cu siguranță va fi inelul! Având versatilitate, este ușor de purtat, asortat și în unele momente el are o semnificație aparte (dacă ne gândim la inelul de logodnă). Așadar nu ne miră deloc faptul că femeile simt să își completeze colecția cu noi modele pline de strălucire și de personalitate.

Noi nu putem decât să îți garantăm că, indiferent de stilul tău personal, la Accent vei găsi un inel care să ți se potrivească mănușă. Descoperă mai jos selecția noastră de bijuterii perfecte pentru anotimpul cald și nu numai!

​Inele multicolore

Emanând veselie și energie bună, aceste modele de inele sunt minunate pentru ținutele tale de vară pline de viață. Alege inelele care reflectă cel mai bine culorile combinațiilor vestimentare sau optează pentru nuanțe accent. Inelele din argint cu pietre naturale în diverse combinații sunt accesorii spectaculoase care vor atrage toate privirile și vor străluci necontenit.

Galeria Accent – Inele multicolore

 

Inele cu modele abstracte

Surprinde cu fiecare apariție purtând inele în modele abstracte. Reprezentative pentru firile nonconformiste și îndrăznețe, un astfel de accesoriu va evidenția atât de bine o ținută cu printuri fanteziste, dar și acele combinații vestimentare specifice ție.

Galeria Accent – Inele cu modele abstracte

Dacă ar fi să îți recomandăm ceva, turcoazul poate fi alegerea perfectă pentru această vară, dar și elementul care scoate din anonimat o ținută clasică.

De partea cealaltă, inelele din argint masiv decorate cu agat aduc un plus de eleganță modelelor abstracte, constituind bijuterii pe care le vei purta cu plăcere oricând.

​Inele în modele clasice

Clasicul nu se va demoda niciodată, mai ales când ne referim la inele! Acest tip de model este ușor de integrat în orice ținută, fiind o emblemă a ocaziilor deosebite, dar și un accesoriu pe care îți vei dori să îl porți mereu, indiferent de tendințe.

Un inel cu smarald este definiția clasicului! Se spune că grădina Paradisului e pavată cu pietre de smarald, așa că nu e de mirare că suntem fascinate de acest tip de inele.

Galeria Accent – inele în modele clasice

Vrei un inel pe care să îl poți purta de fiecare dată cu drag? Recomandarea noastră este inelul cu cuarț. Fie că optezi pentru delicatețea unei bijuterii decorate cu cuarț roz sau pentru unicitatea unui inel cu cuarț rutilat, senzația va fi minunată de fiecare dată!

Galeria Accent – inele în modele clasice

 

​Inele cu modele romantice

Un cadou minunat pentru femeile dragi din viața ta și o variantă de excepție pentru un inel de logodnă, inelele decorate cu rubine emană o frumusețe pură. Piatră prețioasă și simbol al iubirii pasionale și eterne, rubinul decorează unele dintre cele mai frumoase modele de inele ale tuturor timpurilor. Alege un inel cu rubin pentru a completa o ținută feminină, plină de romantism.

Galeria Accent – inele cu modele romantice

 

​Inele cu modele nonconformiste

Perla este asociată în mod tradițional ținutelor clasice, emanând delicatețe. Însă, aceasta este surprinzător de flexibilă și reușește să revitalizeze ținutele moderne ale momentului. Te invităm să descoperi farmecul perlei printr-un inel cu model nonconformist. Apelează la o montură impunătoare și nu te feri să combini perla cu alte pietre prețioase. Vei obține o bijuterie care se remarcă oricând, nu numai vara!

Galeria Accent – inele cu modele nonconformiste

 

Acestea au fost doar câteva dintre modele căutate în această perioadă. Dacă vrei să descoperi mai multe inele surprinzătoare te invităm la Accent Bijuterii! Spune-ne care e stilul tău și noi îți vom recomanda modelele ideale de bijuterii. Fie că adori influențele romantice, că mizezi mereu pe clasic sau îți place să te diferențiezi de toți ceilalți, noi avem pentru tine modelele care îți vor desăvârși aparițiile.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro