Bijuterii

Bijuterii pentru nativele zodiei Pești, o încântare mistică!

By
on
4 martie 2021

Femeia Pești este, după spusele multor astrologi, cea mai complexă și sentimentală dintre nativele întregului zodiac. Este extrem de generoasă atât material, cât și emoțional, și până la cote de neimaginat pentru nativii altor zodii, deoarece ea iubește în mod absolut atât ideea de iubire în sine, cât și oamenii de care îi pasă. Merită deci să-i sărbătorim luna aniversară cu bijuterii care să-i satisfacă setea de frumos și de misticism!

 

Talismanele ei norocoase sunt turcoazul și jaspul, iar piatra sa patronată de Neptun este ametistul.

Turcoazul îi va aduce nativei sănătate, noroc și protecție împotriva răului:

Jaspul este supranumit și Protectorul Suprem, iar femeii Pești îi va asigura stabilitatea mult căutată, confortul și siguranța de care are nevoie, puterea și vindecarea necesare:

Ametistul, piatra spiritualității, este cel mai valoros din familia cuarțurilor și un aliat de neegalat pentru nativa Pești. El simbolizează claritatea spirituală și înțelepciunea, dar și umilința și altruismul, caracteristici puternice ale zodiei:

Ne bucurăm de sărbătoare în această perioadă dedicată semnului ultim de apă și le dorim acestor nativi să-și îndeplinească visurile ai căror făuritori sunt prin excelență! Iar până luna viitoare, ne puteți vizita online sau în magazinul nostru din București!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro