Bijuterii

Primăvara începe cu o bijuterie! 10 cadouri ideale de Mărțișor

By
on
28 februarie 2021

Primăvara este cel mai energic anotimp, reprezentând anotimpul florilor și al noilor începuturi. Primăvara trebuie celebrată așa cum se cuvine, prin urmare noi ne-am asumat misiunea ca în acest an să creăm cele mai frumoase cadouri pe care tu să le oferi cu drag de Mărțișor. Desigur că darurile tradiționale și șnurul alb cu roșu nu vor lipsi, dar îți recomandăm ca de această dată să oferi un cadou ceva mai prețios și personal.

Bijuteriile sunt alegerea ideală pentru doamnele și domnișoarele din viața ta! Pentru mame, pentru surori, pentru prietene și iubite, ele redau întreaga veselie a primăverii și emană poftă de viață. Iată ce îți recomandăm pentru un Mărțișor de neuitat!

Cele mai frumoase flori

Ce se potrivește cel mai bine alături de un buchet de zambile sau de ghiocei? O bijuterie cu modele florale! Te invităm să descoperi o colecție gingașă și plină de splendoare!

Oferă-i frumusețea primăverii cu cerceii din argint cu opal, ametist și diopsid chrome. Impresionanți și plini de viață, sunt placați cu aur alb de 14 karate și vor constitui fără urmă de îndoială cadoul perfect de Mărțișor.

Cercei din argint cu opal, ametist și diopsid chrome – DC2061

 

Un cadou delicat cu un farmec aparte care reușește să sublinieze cu gingășie feminitatea este perechea de cercei din argint cu perle, sidef și opal. Cu elemente florale puternic evidențiate, ei vor constitui cadoul de suflet pentru acele femei care iubesc viața, dar mai ales florile.

Cercei din argint cu perle, sidef și opal – DC4886

 

De Mărțișor dăruiește-i o floare prețioasă la purtător, alege un inel care să emane esența primăverii! Noi îți recomandăm inelul din argint acvamarin, smarald și rodolit care este colorat în nuanțele primăverii, de la albastrul cerului, la verdele ierbii până la rozul florilor.

Inel din argint cu rodolit, acvamarin și smarald – DI7168

 

Vestitor al frumoasei primăveri, inelul din argint cu turmaline multicolore și email este o bijuterie de excepție. Subliniază atât tinerețea unei fete, dar și eleganța matură a unei femei, așa că va fi un dar perfect, indiferent de vârstă.

Inel din argint cu turmaline multicolore și email – DI7518

 

Nuanțele primăverii

Culorile primăverii vor străluci etern într-o bijuterie atent aleasă! De Mărțișorul acesta optează pentru bijuterii în culori primăvăratice. Iată câteva recomandări care te vor surprinde!

O nuanță reprezentativă pentru renașterea naturii este verdele. Cerceii din argint cu agat și topaz bleu ne duc cu gândul la verdele ierbii fragede și al mugurilor proaspeți. O astfel de pereche va schimba total apariția oricărei femei. Având un design creativ și nuanțe întrepătrunse subtil, cerceii vor deveni cel mai frumos Mărțișor.

Cercei din argint cu agat și topaz bleu – DC5005

 

Galbenul sfios și luminos al dimineților însorite de primăvară îl regăsești în inelul din argint cu piatră de cuarț. Traversat de ape aurii și denumit, în mod romantic, „păr de înger”, cuarțul va atrage energia solară și o va transmite apoi purtătoarei sale.

Inel din argint cu piatră de cuarț – DI8771

 

Feminitate

Un cadou special de Mărțișor este cel care emană feminitate. Alege bijuterii cu model sau în nuanțe ce reflectă delicatețea. Îți recomandăm să alegi nuanțe de roșu plin de pasiune sau de roz gingaș pentru un Mărțișor aparte.

Oricare ar fi stilul ei, se va îndrăgosti de cerceii din argint cu jasp, citrin și piatra soarelui. Combinația de roz delicat cu galben roșiatic transformă această pereche într-una ideală pentru sezonul de primăvară-vară.

Cercei din argint cu jasp, citrin și piatra soarelui – DC5004

 

Roșul e culoarea pasiunii, dar și a Mărțișorului clasic. Atunci când oferi în dar un pandantiv în această nuanță, vei oferi defapt mai mult decât un mărțișor, vei oferi dragostea și aprecierea ta. Pandantivul din argint cu coral roșu este elegant și feminin, dar deține, totodată, și acea doză de energie și strălucire care îl face perfect pentru celebrarea primăverii.

Pandantiv din argint cu coral roșu – DP3846

 

Culorile anului

Dacă femeia căreia dorești să îi faci cel mai frumos cadou de Mărțișor e o fashionistă înrăită, atunci o bijuterie în culorile anului o va surprinde în mod plăcut.

Illuminating e un galben plin de lumină, care aduce optimism și energii pozitive în viața noastră. Îți recomandăm perechea de cercei din argint cu agat, citrin și cuarț care reflectă exact aceleași valori. Combinația dintre galbenul delicat și griul sofisticat face ca această pereche de cercei să fie o adevărată piesă în tendințele anului 2021. Cel mai chic Mărțișor!

Cercei din argint cu agat, citrin și cuarț – DC4997

 

Pandantivul din argint cu jasp este o bijuterie sofisticată, care nu se va demoda niciodată. Cu siguranță va fi acea bijuterie pe care o va primi cu plăcere de Mărțișor și o va purta apoi cu dragoste tot anul. În plus, tonurile de Ultimate Gray conferă o doză de stabilitate și de armonie, așadar se va simți minunat de fiecare dată când îl va purta.

Pandantiv din argint cu jasp – DP4707

La Accent Bijuterii, Mărțișorul vine cu bijuterii ce îmbină frumusețea, creativitatea și originalitatea. Te așteptăm cu mare drag la noi pe site sau în magazin pentru a sărbători sosirea celui mai vesel anotimp, primăvara!

 

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro