Cauți bijuteriile ideale pentru a da un plus de eleganță ținutei tale de Paști?

Evenimente
brățară-aur-alb-diamante-AB146
inel-aur-alb-diamante-naturale
on
12 aprilie 2022

Descoperă mai jos cele 10 bijuterii create special pentru a da o notă de stil și eleganță oricărei alegeri vestimentare.

Din vremuri imemoriale, femeile acordă mare atenție ținutei de Paști, croind haine noi pentru toți membrii familiei. Obiceiul reînnoirii cu ocazia celei mai mari sărbători creștine se păstrează neschimbat până azi, deși altele sunt astăzi rigorile. Acum, mai mult decât în trecut, avem și mai multă nevoie de o doză de vitalitate, bucurie și speranță.

Dacă multitudinea de opțiuni vestimentare ne pune în încurcătură, făcând alegerea piesei de rezistență mult mai dificilă, bijuteriile Accent ne scot din orice astfel de impas. Descoperă-le mai jos!

Astăzi Accentul se pune pe detaliile care transformă chiar și cea mai banală ținută într-o apariție remarcabilă.

Purtând bijuteriile Accent din aur alb cu pietre prețioase și semiprețioase, pe care ți le vom etala în continuare, vei impresiona prin eleganță și rafinament.

Alege piesa de rezistență potrivita pentru personalitatea ta.

Discretă sau dimpotrivă exuberantă, te vei regăsi, cu siguranță, fie în strălucirea pură a diamantelor „icy white”,  în rafinamentul diamantelor negre sau verzi, fie în culorile primăvăratice ale safirelor, smaraldelor, tanzanitului sau spinelului.

Oricare va fi alegerea ta, vei fi UNICĂ așa cum sunt bijuteriile Accent.

Brățara din aur alb cu 59 de diamante naturale  este expresia stilului clasic ce nu se demodează niciodată. Strălucirea diamantelor ce-ți îmbrățișează fin încheietura mâinii poate fi completată de inelul ultramodern prin aspect și inovator prin tehnica realizării.

Inelul din aur alb cu 101 diamante naturale, impresionează  prin multitudinea de fațete ce permit luminii să se scalde într-o infinitate de reflexii.

Prin contrast, negrul celor 75 de diamante naturale din brățara de aur te va face să  te simți specială,  scoțând în evidență personalitatea ta puternică. Simplitatea și rafinamentul bijuteriei îi conferă o flexibilitate aparte, așa încât brățara de aur alb cu diamante naturale negre, poate fi purtată cu orice ocazie.

Pentru a da totuși un strop de strălucire, păstrând aceeași notă discretă, poți purta alături de brățara din aur alb cu diamante naturale negre, un inel din aur alb cu 22 diamante naturale.

Remarcabil din orice unghi l-ai privi, inelul va permite diamantelor să redea fiecare rază ce le va atinge.

Adori culorile pastelate, iar natura se regăsește adesea în imprimeurile hainelor tale?

Cu tăieturi simple și delicate, culorile curcubeului vor străluci la încheietura mâinii tale. Brățările curcubeu pot constitui cu succes și pata de culoare ce dă o notă particulară unei ținute uni în alb sau negru.

Primăvara aceasta, verdele te pune în valoare cu mult bun gust.

Verdele crud al smaraldelor se completează perfect nuanței kaki a diamantelor, definindu-ți stilul unic. Mai mult îți vor transfera și o doză de energie revitalizantă pentru a te bucura de clipe de neuitat alături de cei dragi.

Caracterul complex al personalității tale își caută cel mai potrivit mod de exprimare?

Descoperă mai jos, inelele ce te vor cuceri de la prima privire.

Avem soluția perfectă pentru ca tu să-i impresionezi pe cei dragi, adunați laolaltă în jurul mesei bogate de Paști, oferindu-le toate motivele pentru a te admira. Te vei surprinde chiar și pe tine, admirându-ți iar și iar inelul, ori de câte ori privirea-ți va cădea pe el.

 

Strălucirea fațetelor tanzanitului albastru-violet, este subliniată de cele 22 de diamante naturale transparente, ce-l încercuiesc, focalizând astfel profunzimea si expresivitatea culorii marine. Inelul din aur alb cu 1 tanzanit natural și 22 diamante naturale, va atrage toate privirile la fiecare mișcare.

Dacă în schimb, te regăsești în culoarea violet, alege inelul din aur alb cu 1 spinel violet natural și 40 diamante naturale. 

Complex prin model, inelul surprinde în același timp prin romantismul liniilor curbate și finețea montajului ce scot în evidență violetul pietrei centrale. Ideal pentru o femeie stilată, inelul va completa cu succes o ținută clasică și elegantă, conferindu-ți o stare de bine, în timp ce stârnești priviri admiratoare.

Grăbește-te! Mai ai doar câțiva pași de făcut pentru a intra în posesia bijuteriei ce te va pune în valoare în cele mai frumoase zile de sărbătoare.

Asigură-te că bijuteria ta preferată se află încă în stoc și fă o comandă rapidă!

Sărbători pline de Lumină îți dorim!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro