Bijuterii

Ultima zodie din horoscop, întâia de primăvară!

on
8 martie 2022

Nativele zodiei Pești sunt ultimele sărbătorite ale zodiacului, însă aniversarea lor anunță sosirea primăverii! Sensibile dar puternice, tradiționaliste dar inovatoare, ele își vor găsi întotdeauna calea printre valurile nestăvilite ale vieții. Iar în ceea ce privește gusturile lor în materie de modă, te poți baza întotdeauna pe simțul lor estetic desăvârșit. Până la urmă, ele provin din superba lume submarină, unde se pot găsi cele mai frumoase comori naturale ale Pământului!

Așa că se cade să le inspirăm cu bogății terestre dintre cele mai felurite. Turcoazul este unul dintre talismanele lor norocoase, dar și una dintre cele mai vechi pietre cunoscute de om. Și cum știm despre Pești că sunt printre cele mai bătrâne suflete, această piatră le va purta noroc și le va aduce o mulțime de beneficii practice:

Cum ar putea lipsi acvamarinul din lista pietrelor zodiei Pești? Chakra principală a acestei pietre este gâtul, care ține de comunicare și expresivitate. Iar nativele Pești se bucură de calități deși discrete, deosebite la acest capitol. Nu degeaba a fost supranumită piatra protectoare a călătoriilor pe mare!

Ametistul este, prin excelență, piatra reprezentativă a zodiei Pești. Este totodată piatra spiritualității, ceea ce se potrivește Peștilor ca o mănușă. Este și o nuanță apropiată de culoarea Very Peri, nuanța Pantone 2022, așa că ne bucurăm să te inspirăm!

Dragele noastre native Pești, vă dorim bucurii și mult succes în tot ceea ce întreprindeți! Iar dacă vă putem inspira și anul acesta cu cele mai potrivite bijuterii, considerăm că ne-am îndeplinit misiunea. Vă invităm în magazinul nostru online și la Galeriile Accent. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro