Tendinte

Ce bijuterii purtăm anul acesta? (partea II)

on
2 martie 2022

Bine ai revenit pe blogul nostru! Ne-am propus o a doua sesiune de tendințe anuale pentru 2022 și avem de gând să te surprindem, ca de obicei, cu cele mai strălucitoare idei de accesorizare propuse de marile podiumuri consacrate din lumea modei.

 

Veseli fluturași, nobili și gingași

Colecția Fluturași se prezintă cu delicatețe pentru a-ți oferi cele mai gingașe modele de bijuterii. Inelele, cerceii și broșele-pandantiv pe care ți le-am pregătit sunt gata să-și găseasca locul în caseta ta de bijuterii și să te încânte cu fiecare purtare!

Bijuterii spirituale cu mesaje strălucitoare

Bijuteriile cu semnificație spirituală nu au nevoie să se încadreze într-o tendință pentru a fi purtate! Datorită valorii lor sufletești, nu se vor demoda niciodată, iar noi ne bucurăm atunci când ele reapar sezonier printre trend-urile în materie de bijuterii.

Cerceii Creole revin în trend și vor rămâne permanent!

Simpli lucioși sau dantelați, prinși cu tijă delicată sau șurub fin, în cerc complet sau întrerupt, important este să fie rotunzi! Forma lor circulară inspirată din perioada colonială celebrează femininul sacru, atât de important pentru moștenitorii culturilor populare afro-americane. Permanența lor în tendințele anuale și faptul că sunt atât de îndrăgiți chiar și în extra-sezon ne fac să credem că nu se vor demoda niciodată!

Iată că cea de-a doua sesiune de Tendințe de început de an ne-a adus o mulțime de surprize care mai de care mai strălucitoare și impresionante prin poveste sau simbolism. Ne întâlnim tot aici și luna viitoare, pentru și mai multe Tendințe cu Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro