Tendinte

Spune-ți povestea cu o bijuterie handmade de la Accent!

on
20 februarie 2022

În anul 2022 continuăm să purtăm bijuterii handmade, iar motivul este simplu… Bijuteria lucrată manual este captivantă, personală și unică!

La Accent am considerat dintotdeauna că o bijuterie handmade este de fapt o poveste scrisă cu mult devotament și grijă. O poveste care este gata să te captiveze și să te completeze.

Descoperă mai jos povestea unor bijuterii pline de originalitate!

Exprimă-te prin intermediul unei brățări!

Zi de zi alegem să ne exprimăm prin modul în care ne îmbrăcăm, prin alegerile pe care le luăm sau chiar prin accesoriile pe care le purtăm.

Dacă adori bijuteriile cu talismane, sigur te va încânta brățara din argint cu peridot, ametist, turcoaz și safir portocaliu! Lucrată manual, brățara are un design original, boem care te va scoate din anonimat.

Brățară din argint cu peridot, ametist, turcoaz și safir portocaliu – DB2001

 

Acelaşi model, însă cu alte pietre, brățara din argint cu diopsid, ametist și onix, va contura un stil unic datorită coloritului pietrelor semipreţioase. Este o brăţară ideală pentru iubitoarele stilului boho chic sau hippie.

Brățară din argint cu diopsid, ametist și onix – DB2011

 

Grația și frumusețea unei perechi de cercei lucrată manual!

Daca iubeşti şi ştii să apreciezi o bijuterie lucrată manual, cerceii sunt accesoriul ideal pe care îl vei putea purta oricând, fără probleme.

Cerceii handmade spun povestea eleganței, a grației și a frumuseții naturale.

Cerceii din argint cu ametist au un design unic, adresându-se firilor pline de imaginație. Ametistul aduce claritate spirituală și înțelepciunea, așa că bijuteria dobândește o valoare ce transcende aspectul său.

Cercei din argint cu ametist – DC6542

 

Evidențiază-ți personalitatea cu un colier!

Colierele statement sunt accesoriul perfect pentru a-ți exprima personalitatea. Atunci când simți că ţinuta ta are nevoie de un impuls, apelează la un colier superb, handmade!

Colierul din argint cu agat dantelat și charoite este o piesă unică gata să te susțină în dorința de a-ți spune povestea. Ornamentat cu pietre naturale finisate caboșon, colierul prezintă o lucrătură deosebită, ce va atrage cu siguranță admirația sau interesul.

Colier din argint cu agat dantelat și charoite – DS1129

 

Arată iubirea cu un inel!

Considerat bijuteria iubirii, inelul poate exprima dragostea în toate formele sale. Dragostea față de un membru al familiei, față de o prietenă sau chiar față de tine însăți! Noi îți recomandăm bijuteria handmade, deoarece aceste sentimente sunt amplificate de semnificaţii profunde.

Inelul din argint cu iolit reprezintă un cadou minunat pentru mama, sora sau amica ta, dar poți să te răsfeţi şi pe tine purtându-l. Cu un design floral, delicat acest accesoriu captează toate privirile cu strălucirea sa. Montura rafinată, plină de personalitate și designul handmade te ajută să redai cele mai calde emoții și sentimente.

Inel din argint cu iolit – RI1828

 

Atunci când îți alegi bijuteriile, optează pentru piese unice, prin intermediul cărora să îți poţi spune povestea aşa cum vrei tu! Exprimă-te liber, fii unică și spectaculoasă cu bijuteriile handmade marca Accent! Mizăm întotdeauna pe calitate, pasiune și dăruire!

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro