Tendinte

La mulți ani, 2022! Ce bijuterii purtăm anul acesta? (partea I)

on
31 ianuarie 2022

Am sărbătorit trecerea dintre Ani, ne-am distrat, ne-am delectat cu preparate care mai de care mai delicioase, ne-am odihnit și revenim cu cele mai proaspete tendințe. Așadar, am început și acest an, ca întotdeauna, cu temele făcute. Cele mai mari podiumuri și cei mai importanți critici de modă prevăd tendințe ca de basm pentru acest an, iar noi ți le povestim pe îndelete! Am avut parte de surprize extraordinare și abia așteptăm să te încântăm și pe tine. Iată ce ne pregătește 2022 în materie de bijuterii!

Bijuterii inimoase pentru ținute fabuloase

Nu este deloc întâmplător faptul că primul trend al lui 2022 celebrează iubirea, dat fiind că cea mai romantică lună a anului începe în curând! Îți propunem câteva piese de rezistență ale tendinței care ne dă posibilitatea de a purta dragostea ca pe un talisman ce o onorează.

Bijuterii-fantezie pentru un an cu veselie

Și dacă tot am început anul cu o notă de reverie, iată că cea de-a doua tendință răspunde la apel și ne aduce fantezia, visul și bucuria la îndemână, în cel mai propriu sens al expresiei: inele ca desprinse din Țara Minunilor, cercei pe care cu greu te abții să nu îi guști și un pandantiv ce te va purta spre lumi imaginare. Ție nu îți mai rămâne decât să visezi, de restul ne-am ocupat noi!

Brățara-manșetă revine ca vedetă

Se pare că acest tip de brățară nu se va demoda niciodată! Odată la câteva sezoane, ea reapare pe podiumuri și în presa de specialitate. Și tare ne bucurăm, căci avem câteva modele-etalon de împărtășit la acest capitol:

Revenim luna viitoare cu și mai multe tendințe inspirate de noul an, dar până atunci te invităm să-ți încânți simțurile estetice cu și mai multe idei de accesorizare prețioasă și semiprețioasă: magazinul online și Galeriile Accent te așteaptă să le calci pragul, virtual sau în persoană! Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro